2777
2789
عنوان

وسواس فکری شدید

108 بازدید | 21 پست

حالم خیلی خرابه اگه مثلا میگم به چیزی که بدم میاد فکر کنم حس میکنم کثیفم و میرم حموم و تمام لباسامو میشورم حتی اگه خوابی که خوشم نمیاد ببینم حتی پتومو می‌شورم

اگه از کسی که بدم میاد پیامی دریافت کنم حتی گوشیمو با شیشه پاک کن تمیز میکنم راجب این افکار کنترلی ندارم و حالمو خیلی بد میکنه توی سایت روانشناس داریم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین وقتی خوابی میبینی میخوای بشوری بگو میزارم  یک هفته دیگ میشورم یام گوشیتو میخوای پاک کنی بگو میزارم یک هفته دیگ یعنی یک هفته همینجوری طی کن اگ تو یک ماه خوب خوب نشدی

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  
من چند وقته اینجوری شدم و دارم عذاب میکشم دلم میخواد این افکار ولم کنن ولی نمیشه فک میکردم فقط من ای ...

منم وسواسم جور دیگه اس 

از طریف افکار منفی هست 

اما خب 

عملی ندارم 

چ جوریه 

خودتون 

قبول ندارین ک  این کارها و افکار 

بی خود و الکی هست؟؟؟

من چند وقته اینجوری شدم و دارم عذاب میکشم دلم میخواد این افکار ولم کنن ولی نمیشه فک میکردم فقط من ای ...

حالم خیلی بده نمیتونم زندگی کنم امروز خواستم یه کمد تمیز کنم آنقدر افکار مزخرف تو ذهنم اومد و اومد. تا آخر شاید صد بار تمیز کردم بعدم حس کردم تمیز نشده باز 

کلا زندگیم مختل شده

منم وسواسم جور دیگه اس از طریف افکار منفی هست اما خب عملی ندارم چ جوریه خودتون قبول ندارین ک این کا ...

قبول دارم تلاش میکنم نیاد تو ذهنم ولی میاد و حالم بدمیشه 

من تو زندگیم مشکلات زیادی دارم ولی این انقدر عذابم میده که فقط می‌خوام حالم خوب شه راحت شم

حالم خیلی بده نمیتونم زندگی کنم امروز خواستم یه کمد تمیز کنم آنقدر افکار مزخرف تو ذهنم اومد و اومد. ...

وای تو خود منی 🥲 خونه زندگی من یه وضعیه اصلا نمیتونم جم کنم همه چی کثیفه از نظرم منم زندگیم مختل شده 

بعضی وقتا عین بچه ها گریه میکنم دلم واس گذشته م تنگ شده چقد راحت بودم😔😭