2777
2789
عنوان

چرا اینقدر بی سلیقه ام

177 بازدید | 15 پست

واقعا نمیدونم چرا اینجوریم لباس خریدن بلد نیستم تو این یک ماهه گذشته ۴ تومن دادم لباس باز هیچی ندارم شوهرم نمیزاره شومیز کوتاه بخرم رفتم پارچه خریدم جنس الیزه الان میبینم با هیچ شلواری ست نمیشه بخوام بدوزمش هیچ دوست رفیقی ندارم خواهر ندارم مامانم از خودم بدتره اعصابم خرابه شوهرم میگه عین پیرزنایی یکم منو راهنمایی کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اینستاگرام ایده بگیر تو خرید لباس

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤

سلیقه هم یادگرفتن داره. برو راجب رنگ‌ها، مدل لباس‌ها یاد بگیر. چی با چی خوب میشه؟ چه رنگایی بهم میان؟ چه لباسایی مده؟ چه مدل‌هایی به بدن تو میان؟ 

راهش اینه مردم رو تو خیابون نگاه کن. از تیپ یکی خوشت میاد. دقت کن چی باعث شده تیپش خوب باشه؟ 

از اینستاگرام ایده بگیر تو خرید لباس

مدل هایی اینستا میبینم ولی میرم بیرون انگار چشمم بسته اس رفتم یه دامن خریدم شوهرم میگه عین دامن پیرزن هاست میخواستم با شومیز گره ای سفید ستش کنم از چشمم انداختش

آیتم های کاربردی بگیر عزیزم .

خیلی رو مد ها سوار نشو.

هرچی ساده تر شیک تر.

شومیز سفید شلوار بگ پارچه ای مشکی ، کرمی .

شال ساده اینا همیشه مد هستن.

سعی کن مدل های عجیب هم نباشه.

اکسستوری خیلی مهمه .

انگشتر، گوشوار ، کمربند و کیف و کفش واقعا مهمن.

یه ساعت شیک .

رنگ لباسات همیشه باهم مچ باشن.

سرچ کن زیاد تا ایده بگیری.

سوالی داشتی ازم بپرس عزیزم.

شده ازین کلیپا ببینی که ست کردن رنگ و نوع لباسارو یاد میدن؟ فرم بدنت چطوره؟ رنگ پوستت. اینارو دقت کن اگر خواستی برو تو برنامه پینترستی یا حتی همون گوگل سرچ کن میاره برات. یا تو یوتیوب سرچ کن که بیاره برات ببینی چی با چی به تنت میشینه. اگرم موقعیت اسنکارارو نداری، یه روز بدون قصد خرید برو بیرون چندتا مغازه که هم شال و کیف و کفش و لباس و شلوار اینا باهم دارن. هی برو پرو کن چک کن ببین کدوم سبک لیاسا به تنت میشینن. از فروشنده هم مشورت بگیر دریغ نمیکنه