2777
2789

مهربون هس و دنبال عدالت و برا رسیدن به عدالت هر کاری میکنه یکمی لجباز عاشق چیزای سنتی کلا انگار باید صدسال قبل متولد می شد انقدر که به لباس و بناهای سنتی علاقه داره یکمی تو رویاس همیشه خودش تو روزای خوب تصور می کنه کمی افسرده است اما برا این که کسی نفهمههمیشه می خنده و زیاد حرف می زنه تا این حقیقت پنهون کنه اطلاعات عمومیش بالاس سعی می کنه پیشرفت کنه یکمی هم مرتب و شلخته اس مونده به مودش و قیافش متوسطه و عادی هس

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

حالت شیدایی چن وقته دیگه میره تو حالت دپ🙏

نه همیشه همینم کلا دوقطبی نیستم

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اطلاعاتتم بد نیست. وقتی خودت میدونی نیسی، پس نرم هسی دیگه🙏

چه ربطی داره منطقی😂

تستش دادم و خب جواب منفی بود

اطلاعاتتم بد نیست. وقتی خودت میدونی نیسی، پس نرم هسی دیگه🙏

گفتم که اطلاعاتم خوبه چون انسانی خوندم پس هرچی تو دنیا بوده یکمی ازش خوندم