2777
2789
عنوان

بیاین دوستمو راهنمایی کنین

40 بازدید | 7 پست

دوستم با یه پسره چهار ساله رابطه خواهر برادری داره واقعا هم همینطور بوده

دوبار دوستم رابطه ناموفق داشت دو ماهه کات کرده هی میگه چرا باید به چشم داداش ببینمش وقتی همه ایده آل هامو داره

واقعا پسره کیس دوستمه و دوستمم معیار های اونو داره

به جز چند تا چیز جزئی مثل قد

ولی پسره واقعا اینو به چشم خواهرش میبینه و میگه من آرزوی داشتن خواهر داشتم خدا تو رو بهم داد

حتی یکبار تو بازی جرئت حقیقت زنگ زد گفت بیا رل بزنیم من دوست دارم پسره توپید بهش که چرا اینجور میگی و...

دوستم داره روانی میشه میترسه به پسره بگه و رابطشون خراب بشه ولی واقعا میخادش بچه هم نیستن هر دو 24 سالشونه 

راهی هست به نظرتون؟

به ارواح جدم کاربری دست دو نفره وگرنه اینقدر احمق نیستم که تاپیک هایی بزنم که زمین تا آسمون مغایرت دارن:/

این رابطه بالاخره تموم میشه دوستت هم تا بهش نگه ول کن نیست. بگو بچه بازی جرات حقیقت واسه ۱۵/۱۶ ساله هاس بگو حضوری وقتی تنها بودین اینارو بهش بگو. دیگه تصمیم به ادامه یا تموم کردن دست اون آقاس.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن خواهر برادری واقعی نیست همینه .زشته جلوی خودشو بگیره .همه چیز رو زشت نکنید

بله واقعی نیست به محرمش که نظر نداره که زشت باشه یا بخواد جلوی خودشو بگیره

پسر و دختر استانداردهای همو دارن به خاطر نوع رابطه تو هچلن چرا جلوی خودشو بگیره آخه

به ارواح جدم کاربری دست دو نفره وگرنه اینقدر احمق نیستم که تاپیک هایی بزنم که زمین تا آسمون مغایرت دارن:/
این رابطه بالاخره تموم میشه دوستت هم تا بهش نگه ول کن نیست. بگو بچه بازی جرات حقیقت واسه ۱۵/۱۶ ساله ...

نمی‌خواد کاری کنه تموم بشه میخواد این رابطه رو تا ابد حفظ کنه حتی پسر هم همین نظر رو داره

اون موقع که تو بازی گفت همچین حسی بهش نداشته

به نظرت واضح بهش بگه؟ پسره هیچ جوره قبول نمیکنه ایده خاصی ندارین

بله واقعی نیست به محرمش که نظر نداره که زشت باشه یا بخواد جلوی خودشو بگیرهپسر و دختر استانداردهای هم ...

عزیزم اون پسر وقتی یک بار اونجوری عکس العمل نشون داده ،دوستت فقط خودشو کوچک و زشت می‌کنه همین ،حالا میخواد امتحان کنه

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

عزیزم اون پسر وقتی یک بار اونجوری عکس العمل نشون داده ،دوستت فقط خودشو کوچک و زشت می‌کنه همین ،حالا ...

می‌دونه واسه همین اینقدر کلافست و دنبال راهکاره

من دوازده ساله باهاش دوستم هیچوقت اینقدر کلافم ندیده بودمش

میگن هیچ جوره نمیخوام از دستش بدم

نمی‌خواد کاری کنه تموم بشه میخواد این رابطه رو تا ابد حفظ کنه حتی پسر هم همین نظر رو دارهاون موقع که ...

اگه دوستیش مهمه واسش بگو این حس رو‌خفه کن توو خودت. 

اگر انقد مطمعنید پسره نظر دیگه ای نداره.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••