2777
2789
عنوان

تاریخ رو تو یوسف پیامبر تحریف کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1578 بازدید | 101 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره تو کل تاریخ مصر اسمی از یوسف یا یزرسیف نیومده گویا فقط از فرعون مینوشتن

میدونید چی برام جالب بود اینکه سینوهه از همه گفته از روابط متعدد جنسیش با مادر فرعون تا خیانت حورم هپ و ...

حتی تغییر اسم اخناتونم گفته

ولی از یوسف نگفته

حتی قحطی هم گفته

تنها چیزیکه نظرمو جلب کرد که درباره یوسف هست از یه غلام گفته که فرعون رو جادو کرده و گول زده...

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

ولی کارگردان این سریال هیچ وقت الکی سریال نمیسازه و کلی تحقیق میکنه برای ساختن این فیلم به مصر هم رف ...

عزیزم میتونی راجب حورم حب و فرعون شذنش و حمایتش از معبد و پاک کردن آثار آخناتون سرچ کنی 

منکه از تاریخ کامل خبر ندارم هرچن می دونم نویسنده و.کارگردان فیلم بعد از کلی تحقیق و مشورت و سالها زحمت این فیلم رو ساختن.

ولی توصیه می کنم به چت جی پی تی اعتماد کامل نکنید

به عینه دیدم گاهی کاملا از خودش یه چیزی برات تایپ می کنه که اینقدر قاطع و جامعه میگی اوکیه ولی اصلا اونجور نیست و از خودش یه چیزایی تایپ کرده و سندیت و منبع علمی نداره

مگر اینکه ازش بخوای بهت منبع بگه و خودتم بری منبع رو.چک کنی جهت اطمینان.

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

تاریخ همیشه تو منابع مختلف به شکل های مختلفی نوشته شده. و تو نمیدونی چت جی پی تی از چه منبعی داره حر ...

چت جی پی تی حتی از خودش هم مطلب در میاره

مثلا مقاله ای که اصلا وجود نداره رو میاره .......

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

سینوهه رو بخونید متوجه همه چی میشین تو کل داستان سینوهه هیچ اثری از شخصی بنام یوسف نیست

خب اون بگه نیست قراره ما قبول کنیم؟

همین که تو قران اسم و داستان این پیامبر هست کافیه

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

من فیلم ش و ۱۶ سال پیش دیدم یادم نیست جریانش و ولی فیلم ها خیلی تحریف میشنهمین شبی ک ماه کامل شد نصف ...

بعد که اینو فهمیدم کلی با احساساتم بازی شد چقد باهاش گریه کردم😅اون دوقلوها کلا ایران دنیا اومده بودن صحنه‌های پاکستان الکی بود