2777
2789
عنوان

حق با کیه

118 بازدید | 14 پست

ما مهمون داریم 

داییم اینا خونه هستن 

یه شلواری پوشیدم که به اندازه چهار تا انگشت کوتاهست 

بعد مامانم اومده میگه برو شلوارت رو عوض کن 

منم گفتم اصلا ...

اخه مهمونامون همشون محرم هستن 

تا کی باید بگم چشم چشم 

الکی میخوان گیر بدن 

واقعا موندم ، 

میخوام به نه گفتن هام عادتشون بدم تا دیگه به یه همچیز بی اهمیتی گیر ندن 

با نهایت احترام بنظرم حق با مادرته 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با نهایت احترام بنظرم حق با مادرته

ممنون از نظرت عزیزم .

اما منم سن و سالی ازم گذشته 

بالاخره باید یه جاهایی هم مخالف حرف های والدین باشم 

من اگر پسردایی کسی خونمون بود حق با مادرم بود 

ممنون از نظرت عزیزم .اما منم سن و سالی ازم گذشته بالاخره باید یه جاهایی هم مخالف حرف های والدین باشم ...

مگه چندسالته؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
مامانم مراقب من نیست از حرف مردم میترسه

عزیزم حرف مردم‌باد هواست البته خودت بهتر مادرت می‌شناسی ولی من در جایگاه یه مادر میدونم کدوم یکی از اعضاي خانواده ام‌چشمش پاکه کدوم‌نیست اون بهتر از تو برادرش می‌شناسه حالا نری بهش بگی داداشت فلان‌ها ولی چون‌نظر خواستی میگم به مادرت اعتماد کن

عزیزم حرف مردم‌باد هواست البته خودت بهتر مادرت می‌شناسی ولی من در جایگاه یه مادر میدونم کدوم یکی از ...

عزیزم برای مادر من حرف مردم باد هوا نیست 

مادرم توی زندگیش به خاطر مردم زندگی کرده نه خودش

عزیزم مامانم میدونست دایم زن بازه و چشمش هرزه ب منم میگفت مراعات کن بعد پسر همین داییم ک عشق بچگی من بود ازم خواستگاری کرد مامانم درجا گفت نه ! 

ببین منم این دوران تو را گذروندم ولی حالا ک ۳۲ سالم شده میبینم صلاح ما را میخان . خیلی گارد نگیر گلم 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....