2777
2789
عنوان

دروغ بزرگ این روزا!

646 بازدید | 25 پست

این روزا کانالای تلگر امی پر شده از: رازهای ناگفته مریم امیرجلالی! ببینید تو برنامه زنده چه اتفاقی افتاد! نسرین مقانلو راز بزرگ زندگیشو فاش کرد! زیبایی این دختر برایش دردسر ساز شد! بعد که باز میکنی میبینی تبلیغ کرمهای آشغاله ۵۰۴۰.شامپوهای بدرنخورش که کلی هزینه گزاف باید برای یه جنس آشغال بدی.جالبش اینه که میگن در صورت عدم رضایت وجه برگردانده میشه اما جوابتو بعد از اینکه محصول رو بهت انداختن نمیدن چه برسه پولتو! لطفا به این تبلیغات اعتماد نکنید از بین ۱۴۰نفری که  به من مراجعه کردن و این محصولات رو تهیه کردن یک نفر هم راضی نبوده! الان ممکنه یکی دوتا راضی تو کامنتا پیدا شن که احتمالا مسوول فروششن!این بازیگرای عزیز هم فقط یه هزینه برای تبلیغات دریافت کردن که اعتماد شمارو جلب کنن! نخرید لطفا.اگه سفارش دادید هم تحویل نگیرید از مسوول پست!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چهار پنج بار به من زنگ زدن میگفن شما سفارش پوست و مو داشتین😐😐😐😐

مادرم سفارش داد وقتی بهش گفتم نخر از مسوول پست تحویل نگرفت.تا الان ۱۴ دفعه زنگ زدن که تو پست مونده اگه پشیمون شدید و میخواین بیاریم واستون!

شوهرم قرص چاقیشوگرف اثری نداش همین دیشب انداختم رف

اری فاحشه شدیم..،وقتی عشق تجاوز کرد وقتی بدبختی تجاوز کرد... وقتی قدرتمندتر از ما تجاوز کرد... ومن حامله ی عقده هستم..بترسید از روزی ک فرزندم ب دنیا بیاید..
من از اول حس خوبی به این سایت نداشتم ، الانم خیلی وقته معلوم شده چیکاره هستن یکی پنچاه چهل دومیشم دم ...

نیوشا که خیلی باحاله😀فامیل ما تحصیلاتش اول راهنماییه الان مشاوره پوست و مو میده

مشهد دفتر مرجوعی داره بین جمهوری 2و4 پلاک 28. من کرم ضد چروکشو گرفتم افتضاح بود بردم پس دادم پولمم گرفتم. فقط خواستم اطلاع رسانی کنم که دوستان مشهدی حداقل بتونن پولشونو پس بگیرن