2777
2789
عنوان

دانشجوهای عزیز راهنمایی میخوامم

121 بازدید | 14 پست

سلام سلام وقتتون بخیر.

میگم شماها چطوری تو یه شب جمع میکنید امتحانو؟ من هرچی فکر‌میکنم نمیتونم بیدار بمونم ...

دوره دبیرستانم همین بودم هیچوقت شبا بیدار‌نموندم 

روزام دیگه اصلا حس درس از سرم پریده کنکور که پارسال دادم امتحانم اولین امتحانامه هرچیم خرداد بلد بودم جنگه زد رفت هوا ...

جایی میان خیال و حقیقت، منم!

منم هیچوقت طی دوره نخوندم

همش شب امتحانی بودم

نمره خوبی هم میگیرم

ذهنم هیچوقت قبول نمیکنه غیر شب امتحان درس بره توش😅😂

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شب تا صب میخونم چاره ای نیست 😂

«🩵ماوی یعنی آبی، مثل چشم‌های آسمون وقتِ آرامش💙...»    من آدم ساده ای نیستم ، ولی ساده ترین چیزا دلمو می بره...🌑🩶 یه آدم پر از تناقضم؛ همون قدر که عاشق سکوت شبم و صدای بارون و صدای دریا 🫠✨️ دیوونه خنده های بلندم با آهنگ شاد و قری 🥰❤️‍🔥 همون قدر که دلم پر از آرامشه🌫 ، پر از طوفانه🌪... پس بازی نکنید با حالت نوسانیم🤞🏻🤣🎀

منم هیچوقت طی دوره نخوندمهمش شب امتحانی بودمنمره خوبی هم میگیرمذهنم هیچوقت قبول نمیکنه غیر شب امتحان ...

آخه اون همه مطلب

خلاصه میخونید؟ چرا من فکر میکنم‌مثل کنکور از ریز به ریز نکات سوال میاد😂

منم شب تا صب میخونم چاره ای نیست 😂

اصلا نمیتونم بیدار بمونم 😂🥲نمیدونم چرا اینطوری شدم واقعا مثلا درسام جالبه هاا میفهممش هم ، ولی حوصلم نمیگیره

آخه اون همه مطلبخلاصه میخونید؟ چرا من فکر میکنم‌مثل کنکور از ریز به ریز نکات سوال میاد😂

نه خلاصه نمیخونم کامل میخونم

من راحت مطلب میره تو مغزم

چون سرکلاس هم خوب گوش میدم متوجه میشم

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

اصلا نمیتونم بیدار بمونم 😂🥲نمیدونم چرا اینطوری شدم واقعا مثلا درسام جالبه هاا میفهممش هم ، ولی حوص ...

یه انرژی زا میخوریم شب تا صب میخونیم😂

«🩵ماوی یعنی آبی، مثل چشم‌های آسمون وقتِ آرامش💙...»    من آدم ساده ای نیستم ، ولی ساده ترین چیزا دلمو می بره...🌑🩶 یه آدم پر از تناقضم؛ همون قدر که عاشق سکوت شبم و صدای بارون و صدای دریا 🫠✨️ دیوونه خنده های بلندم با آهنگ شاد و قری 🥰❤️‍🔥 همون قدر که دلم پر از آرامشه🌫 ، پر از طوفانه🌪... پس بازی نکنید با حالت نوسانیم🤞🏻🤣🎀

نه خلاصه نمیخونم کامل میخونممن راحت مطلب میره تو مغزمچون سرکلاس هم خوب گوش میدم متوجه میشم

خب پس همینه

من گوش ندادم اصلا

موفق باشید

من شب امتحانی بودم ولی اگه نمیتونی با همون حالت اصولی در طول ترم خوندن پیش بری که خیلی بهتره من نمره ...

اون که درسته 

الان راهکار میخوام برای خوندن اینهمه درس😂🥲

اون که درسته الان راهکار میخوام برای خوندن اینهمه درس😂🥲

ببین من یه دور روزنامه وار میخوندم 

خیلی خیلی سریع که کلیت درس بیاد دستم 

یه دور هم با دقت 

درسایی که نمیرسیدم و میموند ،خلاصه ش رو سرچ میکردم 

الان که هوش مصنوعی هست کار ساده تر شده از این لحاظ 

ببین من یه دور روزنامه وار میخوندم خیلی خیلی سریع که کلیت درس بیاد دستم یه دور هم با دقت درسایی که ن ...

ممنونم

آره هوش مصنوعی خیلی کمکم کرد تو این زمینه