2777
2789
عنوان

از کجا میشه فهمید پسری دوست داره

116 بازدید | 10 پست

ما خانودگی با دوست پدرم رفتیم شمال ویلای اونا بعد پسرش هم اونجا بود پسره همش زیر چشمی من و نگاه میکرد اما نه مستقیم منم همین طور. بعدشم همش از من فرار میکرد من میرفتم طبقه بالا اون میومد پایین من میرفتم پایین اون میومد بالا یه لحظه هم حواسم نبود داشتم برای بچه ها قصه میگفتم بهم نگاه میکرد میخندید بعد که بهش نگاه کردم سرش و برد اون ور

تو این فکرم داشت درموردم چه فکری میکرد که میخندید یعنی داشت مسخرم میکرد که چقدر بچه است همش با بچه هاست باهاشون بازی می‌کنه و قصه میگه به نظرتون احساسی بهم داره یا من اسکل شدم 

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد ریاضی را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسرا میتونن قربون صدقت برن ولی ازت متنفر باشن همچنین میتونن محل سگ بهت ندن ولی عاشقت باشن

عجب پس اصلا نمیشه فهمید 

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد ریاضی را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه 

پسرا میتونن قربون صدقت برن ولی ازت متنفر باشن همچنین میتونن محل سگ بهت ندن ولی عاشقت باشن

واقعا؟یعنی میشه جوری رفتارکنه که انگار از دخترمتنفره؟

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم 
محلش نزارهمینکه دوری میکرده ،تو هم مثله خودش باشنگاه هم که طبیعیه خیای از پسرا اینجورین نگاه همه میک ...

من محل نمیزارم ولی نمی‌دونم چرا میخندید حس میکنم مسخرم میکرد