2777
2789
عنوان

خ یانت

320 بازدید | 23 پست

راجب تاپیک قبلی که گذاشتم

شوهرم خیلی میترسه و میگه میترسم یروز ی بلایی سر خودم و شما  و بچم بیارن از روی کینه چون اشنا هستن

بعد وقتی من ب هانواده دختر گفتم بهشون گفتم که جلوی دخترتون بگیرین وگرنه من چتاش پخش میکنم حالا اینا کلا موضوع رو برعکس کردن و به همه گفتن خودشون که فلانی دخترما میخاسته

بنظرتون ب خانوادشون بگم چرا همچی بزعکس و طوری که نبوده گفتین اگر میخاین دروغ ببافین تا چتا پخش کنم.

اون موقع که خیانت میکرد شوهرم با این انقدر حالم بد میشد

حالا که دیگه همه فهمیدن و شوهرمم میترسه بدتر شدم

بنطرشما چیکارکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگع میخاستی زندگی کنی چرا آبرو ریزی کردی؟خدا از همچین دخترایی نگذره خونه خراب کنای بی آبرو.شوهرمنم بای دخترس

چندین بار بهش هشدار دادم خودشا جمع کنع خون بپانکنه نذاره آبرو ریزی بشه ولی مث کنع ولکن نیس نامزدم کرد ولی ول نمیکنه.من دیدم باهمن مطمعنم ولی حیف مدرک ندارم.براهمین لال مونی گرفتم.همشون فهمیدن خانواده دختره حتی نامزدش ولی چون میدونس من مدرک ندارم انداختع گردن من ک دارم بش تهمت میزنم

وبکارش ادامه میده.حالا میخام جداشم ولی کار ب دادگاه بکشع نمیدونم چطو ثابت کنم حرفما

بابا حالمون بهم خورد اه🤮ولشون کنید بابا بزا خیانت کننراحت کنارشون بزارید ی مدت ناراحت میشد بعد اوکی ...

تاحالا بهتون خیانت شده که انقدر عادی رفتار میکنید؟میگین یمدته؟