2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=391266562]نه[/

باکره ام دوم مرداد مایع منی یکم فقط روی شرت ریخت خیس شدب بدنم خیسی تماس داشت سریع عوض کردم خودمو شستم  فرداش دوتا قرص اورژانس خوردم دخول اصلا نداشتم ۱۶مرداد از مایش تیتر بتا دادم و بگم ۱۴پریود شدم موعدم ۱۶مرداد بود ک باید پریود میشدم پریودی هامم همیشه اینجوری هر تاریهی پریود شم‌ماه دیگ یکی دو‌روز جلوتر میشم وخونریزی داشتم جهت اطمینان تیتر بتا دادم 

اینو نوشته : یعنی چیه؟               ۲  >         BHCG titr  

لازم بازم تیتر بدم خواهر ؟؟

[QUOTE=391266562]نه[/باکره ام دوم مرداد مایع منی یکم فقط روی شرت ریخت خیس شدب بدنم خیسی تماس داشت سر ...

نه پس اینطوری که باردارنمیشی😁😁😁😁

اثرات قرص هست و ممکنه دیر پریود بشی یا تغییر کنه میزان خونریزیت

نه پس اینطوری که باردارنمیشی😁😁😁😁اثرات قرص هست و ممکنه دیر پریود بشی یا تغییر کنه میزان خونریزیت

اره خونریزیم کم بود ..ترسیدم چون باکره ام فقط شرت خیس شد مستقیم روی بدنم نریخت از ترس و فوبیا بارداری ک با پرده حامله نشم کلی با نامزدم دعوا کردم تا الان قهرم باهاش

اره خونریزیم کم بود ..ترسیدم چون باکره ام فقط شرت خیس شد مستقیم روی بدنم نریخت از ترس و فوبیا باردار ...

😂😂😂😂😂😂نه بابا نترس .

ولی روش پیشگیری مطمئن داشته باش .قرص اورژانسی هم خیلی عوارض داره.بهتره بخورید.کاندوم بخر که همیشه پیشت باشه...