2777
2789
عنوان

بچه ها بیان کمک کنین شک

87 بازدید | 21 پست

شوهرم شکاکه،دیروز یکی زنگ زد به گوشیم گفت سلام عزیزم خوبی من هول شدم از بس شکاکه سریع گوشی رو دادم همسرم اون یارو هم قطع کرد بعد خاموش حالا شوهرم باهام حرف نمیزنه خیلی برام زوره کاری نکنم و اینطوری باهام رفتار بشه

مگه مرد زنگ زده بود؟

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره مرد بود همسرم تقریبا دوهفته پیش بیخودی بهم شک داشت و می‌گفت تا باکسی در ارتباطی حالا شده قوز بال ...

وایییی😥😥😥😥😥

خطتو بشکون یه کی دیگه بگیر یا خط تو بده به همسرت

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

خودت میدونی شوهرت شکاکه چرا شماره افتاده بود جواب دادی!!

لیست سیاه گوشیتم فعال کن که تماس بیگانه رد تماس بخوره هرکس کاری باهات داشته باشه اول پیام بده خودش معرفی کنه بعد از لیست خارجش کن زنگ بزنه

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

من بلاک کردم ولی همسرم خودش شماره رو برداشت

نه بلاک نکن راحت جواب بده بگو اشتباه گرفتین

بلاک کنی بدتر شک میکنه که شاید جلوی اون بلاک کردی فقط

مردم توی این وضعیت اقتصادی و داغون کشور مزاحم همسر مردم میشن خدایی دلشون خوشه

خودت میدونی شوهرت شکاکه چرا شماره افتاده بود جواب دادی!!لیست سیاه گوشیتم فعال کن که تماس بیگانه رد ت ...

آخه از کجا بدونم مزاحمه بعضی وقتا دوستان یا حتی خانوادم با خط‌های دیگه زنگ میزنن

نمی‌دونم چه غلطی بکنم اصلا باهام حرف نمیزنه که مشکلم حل کنیم

تو باهاش حرف بزن برو بشین کنارش بگو من خطمو میخوام بدم به تو یه خط جدید بگیرم برای خودم چون این خط مزاحم داره

بعد شماره ی اونی که زنگ زده رو بده پلیس فتا پیگیری کنه پدرشو دربیاره

نه بلاک نکن راحت جواب بده بگو اشتباه گرفتینبلاک کنی بدتر شک میکنه که شاید جلوی اون بلاک کردی فقطمردم ...

هرکس بود خدا نگذره الان دوروزه تو قیافه اس ،شوهرم خودش گفت بلاک کن

آخه از کجا بدونم مزاحمه بعضی وقتا دوستان یا حتی خانوادم با خط‌های دیگه زنگ میزنن

عزیزم دوستان و خانواده وقتی میبینن جوابگو نیستی یا پیام میدن میگن فلانی هستیم جواب بده یا زنگ میزنن به شوهرت میگن گوشی رو بدن به تو🚶🏻

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»