2777
2789
نمیدونم ازین سفیدا لپاش قرمزهیه ساعتای خاصی جئغ میزنن بعد آروم میشن

آره.لوتینو.زیاد جیغ میزنه.خواهرزادم داره.گوش آدم کر میشه....واسه من نژادش فرق داره

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه

کلا ۵ تا مرغ و خروس دارم🐥🐤🐣 دوتا خروس ک جوجه ماشینی بودن بزرگشون کردم و سه تا مرغ نیمچه دارم خیلی ناز و خوشگلن دلبرین ک نگو خروسم خیلی نازه تازه چند روزی اذان میده و میخونه خیلی قیافه اش بامزه اس وقتی سعی میکنه بخونه🤭🙄😁😁😁😁🐓🐔🐔🐔

🤔خوبه ک گفتم "درخواست دوستی" نمی پذیرم!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه سخت بود نگهداریش یا آسون؟ اذیت نمیکرد؟کجا نگهش میداشتین؟من از این ریزه ها میخوام بخرمبو نمیداد؟

نه عزیزم اصلا هیچ بویی نمیداد

سخت هم نبود

ولی اون چون بزرگ بود باید جای بیشتری براش فراهم میکرد.

ما یه حیاط کوچیک پشت خونه داشتیم ، ۶ متر اینا بود..

براش سبزی اینا میکاشت همونجا بود وقتایی که میخواست غذا بخوره

مابقی وقتا میاوردش تو خونه‌.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

من گربه دارم نمازم میخونم اشکالش چیهدعای خیر او گربه وقتی از اون شرایط سخت نجاتش دادم پشتمه همیشه

عنوان کردنش داخل نی نی سایت اشتباهه

منم سگ دارم و نماز هم میخونم

اما داخل یه تاپیک دیگه یه کاربر حمله کرد که شما که سگ دارید سگ بازید پس نمازی هم که میخونید فایده نداره!

عه سخت بود نگهداریش یا آسون؟ اذیت نمیکرد؟کجا نگهش میداشتین؟من از این ریزه ها میخوام بخرمبو نمیداد؟

مام ی زمان لاک پشت داشتیم گوشت خوار بود انگشت میبردی طرف صورتش سرشو میورد جلو گاز بگیره

بهش گوشت میدادیم میخورد

یه روز خودش مرد

یه مدت بعدش دوبارع دوتا بزرگ تر خریدیم  تو لگن سنگ و اب ریخته بودیم تووحیاط بودن ولی خب باید مواظب باشی یهو جیم فنگ میشن میرن تو سوراخ سمبه

اون دوتام بعد یه مدت انداختیم رودخونه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
محترمانه میگم...لایک نکنید لطفا ممنون✋️
گربت از کدوم نژادهواااای من ک میمیرم برای این فنجونیااااا اووووخوووودااااا قشنگ بذاریش تو جیبت بری ب ...

دی اس اچ 

من نمیخواستم گربه بیارم ولی خب گربه منو سوزونده بودن دلم سوخت

اسمم ناز 🫠🍓🎀🧚🏻‍♀>A girl with big goals                           تآروت میگیرم 🐈‍⬛🕯و مسلط به سه زبانم🫳🏻💖🪄أَنْتَ كَهْفِي🌛    کلاس های:ویولن🎻|بازیگری🎭|کامپیوتر💻|زبان انگلیسی🌍|میرم🙌🏻

بری شرایط نگهداری لاکپشتو بخونی و بیماریهایی که ممکنه بگیره مثل زخم معده پشیمون میشی آکواریوم لاکپشت با آکواریومهای معمولی فرق می‌کنه ،دما مهمه غذاش خیلی مهمه وووو

‏من تو زندگی هیچکس دائمی نیستم اما بهترین آدم موقتیم که میتونی ببینی

آخی سگ🥺😍وایییی چه بد منم از همینا میخوام اتفاقامیشه از شرایطش بهم بگین سخت بود نگهداریش یا نه؟غذاش ...

نگهداریش خیلی راحته 

من تو یه ظرف بزرگ آب نگهش می‌داشتم روزی چند ساعت هم میاوردمش تو خشکی ، ولی اگه بتونی یه محیط صخره ای مانند یعنی هم آب باشه هم به خشکی راه داشته باشه براش درست کنی خیلی بهتره اینجوری هروقت دلش بخواد از آب میاد بیرون 

باید زود به زود جاش تمیز بشه وگرنه بو میگیره 

براش غذا مخصوص ماهی می‌خریدم دایره های نارنجی کوچولو کوچولو بود کاهو هم خیلی دوست داشت 

آره من که خیلی دوستش داشتم عاشق خط و خال منظم و لاکش بودم 😍

بیش از هرچیز در این جهان ، آزادی را دوست بدارید 

عنوان کردنش داخل نی نی سایت اشتباههمنم سگ دارم و نماز هم میخونماما داخل یه تاپیک دیگه یه کاربر حمله ...

اهمیت نده

خدا باید قبول کنه 

به بنده خدا ربطی نداره

اسمم ناز 🫠🍓🎀🧚🏻‍♀>A girl with big goals                           تآروت میگیرم 🐈‍⬛🕯و مسلط به سه زبانم🫳🏻💖🪄أَنْتَ كَهْفِي🌛    کلاس های:ویولن🎻|بازیگری🎭|کامپیوتر💻|زبان انگلیسی🌍|میرم🙌🏻