2777
2789
عنوان

فکر نکنم به بی شعوری خواهر من دختری وجود داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 26 پست
چرا باید خواهرت ازت اجازه بگیره ،همه که از اول راننده حرفه ای نیستند

خوب حداقل خودت باید رانندگی کنی یه مدت نه اینکه مسافر هم بزنی خارج شهر بری تو جاده

صدقه دادن دیگه قدیمی شده، شما اعتماد نکن هزارتا بلا ازت دور میشه

کم زنگ بزن حواسشو پرت می‌کنی بدتر ......استرس نده بهش

هر شب بهش میگم رسیدی یه پیام بده بگو رسیدم، یه بار پیام نداده، میگم چرا پیام نمیدی میگه فراموش میکنم. خوب اینو چیکارش کنم من

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما هم دقیقا عقلتون شبیه خواهر منه اگه کارشو قبول دارید

کآرش و قبول ندارم ولی حالم از آدمایی مثل شما بهم مخوره که بجای صحبت کردن با خواهرتون بقول خودتون سگ شدید و هر چی بوده نثارش کردین

کآرش و قبول ندارم ولی حالم از آدمایی مثل شما بهم مخوره که بجای صحبت کردن با خواهرتون بقول خودتون سگ ...

ببین ۶ ماهه دارم باهاش صحبت میکنم الان که متوجه شدم حرف های من همه واسش بی اهمیت بوده دیگه زدم زیر میز، رانندگی و جون آدمها جایی نیست که اشتباه کنی

حرص نخور شما .هر کس جونش برای خودش عزیزه

یه عده مفت خور واسه اینکه ۵۰ هزار تومن کرایه ندن و همشون میدونن خواهر من تازه گواهینامه گرفته نباید ازش چنین انتظاری داشته باشن همه یاد گرفتن این چه تایمی می‌ره سر کار باهاش هماهنگ میکنن که اونا رو هم ببره.

منکه هیچوقت همچین کاری نمیکنم چون مسئولیت زیاد داره و منم از هر نوع حاشیه فراری.ولی به طور کلی این م ...

صددرصد من بابت کارام بهش توضیح میدم. من چیز زیادی ازش نخواستم فقط بارها بهش گفتم حق اینکه مسافر جابجا کنی نداری

این نهایت بی عقلی ، اگه اتفاقی واسه اونا بیوفته چی جواب خانواده اونا رو بدیم

حتما این جسارت رو در خودش میبینه..به شما چه ارتباطی داره؟اصلا چرا باید به شما جواب پس بده؟

بچه که نیست

I lost you, but I found me,so I win.

حتما این جسارت رو در خودش میبینه..به شما چه ارتباطی داره؟اصلا چرا باید به شما جواب پس بده؟بچه که نیس ...

وقتی هر مشکلی پیش میاد اولین نفر من باید وارد عمل بشم و هر چی میخواد من باید تهیه کنم حق من این نیست که وقتی بهش میگم هنوز تازه رانندگی می‌کنی مسافر سوار نکن به حرفم گوش بده؟

وقتی هر مشکلی پیش میاد اولین نفر من باید وارد عمل بشم و هر چی میخواد من باید تهیه کنم حق من این نیست ...

حق بی ادبی ندارید...میتونید راهنمایی بکنید و اگر دوست داشته باشه و صلاح بدونه پیروی میکنه لزومی نداره درکل

I lost you, but I found me,so I win.

وقتی هر مشکلی پیش میاد اولین نفر من باید وارد عمل بشم و هر چی میخواد من باید تهیه کنم حق من این نیست ...

کاملا حق با شماست صددرصد خدایی نکرده اتفاقی بیفته خواهرت از تو انتظار داره