2777
2789
بحث و کلن با هم نمیسازیم دعوا میکنیم اونم هر روز

یکی باید کوتاه بیاد عزیزم اینجوری زندگی بهت سخت میگذره بعضی وقتا ندید بگیر نشنیده بگیر ولی حقتم به خوبی بگیر نمیگم بشین تا دور از جون تو سری بزنن.

تازه دوساله گلم راه سختی درپیش داری اینو از منی که ۹ ساله دارم زندگی میکنم با شوهرم بشنو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله بهترین برات رقم بخوره عزیزمو هر چی صلاحته

ممنون 

همچنین

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

فدات گلم چون خیلی خوبی واقعا حس خوبی تو حرفات میگیرم ازت❤🌸🌺

دورت بگردم مهربوووون 

خیلی خوشحالم تونستم حس مثبت بهتون انتقال بدم 

همیشه سلامت و شاد باشید ❤️💋🌹

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

دورت بگردم مهربوووون خیلی خوشحالم تونستم حس مثبت بهتون انتقال بدم همیشه سلامت و شاد باشید ❤️💋🌹

خدانکنه عزیزدلمی. مهربون که خودتی💞

منم خوشحالم که ادمای خوب و مثبت سر راهم قرار میگیرن وباعث افتخارمه.

همچنین قربونت برم سرت سلامت❤⚘🌹

خدانکنه عزیزدلمی. مهربون که خودتی💞منم خوشحالم که ادمای خوب و مثبت سر راهم قرار میگیرن وباعث افتخارم ...

🫂🌹❤️

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

خیلی پر انرژی و حس خوبی ازت گرفتم همیشه همینطور باش

متشکرم عزیزدلم 

حال دلتون خوب وجودتون سلامت ♥️✨

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍