2777
2789
عنوان

تو خونه چکار میکنید

114 بازدید | 24 پست

من شاغل نیستم همش حوصلم سر میره دوست دارم شوهرم همش پیشم باشه شوهرم ۸تا۱ظهر سرکاره ۱تا۳ میاد خونه دوباره میره سرکار تا ۸ونیم ۹ دوست دارم موقع هائیکه سرکاره زود بگذره . درضمن دوتا بچه ۳ساله و ۹ماهه دارم ولی بازم میخوام ۲۴ ساعته شوهرم خونه باشه شما هم اینجوری هستید؟ چکار کنم

من دوس دارم همش تنها باشم

"ایرانم💚 "خلیجِ تا ابد فارس🩵 "فِرِشته‌ ای از‌ نَسلِ‌آریا💜 "کوروشِ‌بزرگ🧡 "وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که سنم کمه و مجردم اما بیشتر از شما حوصله م سرمیره جدا از گوشی دستبند درست میکنم هم کار سختی و وقت‌گیری نیست هم سرگرمی‌ایه واسه خودم و هم درآمدزایی میکنم باهاش

البته کتاب هم زیاد میخونم 

از ما هیچ چیز باقی نمی‌ماند جز خاطراتی که درآن دلیل حال خوب آدمی بوده ایم!🌱🥀

خوشبحال شوهرت که انسانه

من همش میخوام کپه مرگش نباشه خونه

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

ببین به همه چی گیره

من شاغلم نمیزاشت اس ام اس بانک داشته باشم مجبور بودم هی از همکارام بپرسم حقوق ریختن مسخره م میکردن میگفتن وا مگه پیامک نمیاد برات

شوهر اشغالم کارتمو میگرفت میگفت پیامک میخوای چکار

که من ندونم چقد پول برمیداره

خودشم خبرمرگش سرکاره

بعد که گفتم مسخره م میکنن به هزار دعوا گذاشت فعال کنم میگفت شماره خودتو نده بانک شماره منو بده اشغال

گفتم یعنی چی

دعواشد شدید سر این

الانم چهارسال گذشته چندروز پیش خبرمرگش رفته کربلا الهی که برنگرده

یه خرید ضروری داستم مجبور بودم از رمز دو اون استفاده کنم چون هزار بار گفتم بزار بزم رمز پویا فعال کنم گفت نه میخوای چکار

نزدیک مرز بود اینقد هی رمز دو میخواست سایته تا من زنگ بزنم بهش و اون رمزو بگه دو ساعت کشید

دعواکردم باهاش گفتم تو خدانشناسیحتی نمیزاری رمز دو کارت خودمو داشته باشم

سرکار شارژ پولی مبایلم تموم میشد باید به همکارا التماس میکردم برام شارژ بخرن فرداش میگفت شماره کارتشونو بده تا بریزم حسابشون

مبادا من الکی بگم فلان همکارم شارژ خریده

ابرو رفته پیش همکارام

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

این چه سرکار رفتینه که اختیار حقوقت هم نداری

خاک تو سرم کنن

اختیار هیچی ندارم

میگه خدا تو قران گفته زن باید پشت سر مرد حرکت کنه

ای مرده شورتو ببرن الهی

کاش ادم بودی پشت سرت حرکت میکردم

پیرم کرده افسرده شدم حافظه م کم شده ابروهام دارن میریزن موها سرم سفید دارن میسن تو سی سالگی

خاک تو سرم کنناختیار هیچی ندارممیگه خدا تو قران گفته زن باید پشت سر مرد حرکت کنهای مرده شورتو ببرن ا ...

بگو خداهم تو قرآن گفته نفقه بدین 

آخه توکه فقیر نبودی من نمی‌رفتم سرکار گدا گشنه بگو انقدر گدا گشنه ایی و بی غیرت که به حقوق زنتم چشم داری