2777
2789

سلام دوستان من تهرانم ولی عروسیم سبزواره سالن زیبایی خوب میشناسین بهم معرفی کنید؟ حوریا رو از نزدیک کاراشو دیدم خیلی قشنگ بود فقط راجب موندگاریش یه چیزایی شنیدم میترسم. بهار شادی هم تیره درست میکرد خوشم نیومد، طرفه رو هنوز ندیدم...ممنون میشم راهنمایی کنید

♥️

سلام عروس خانوم خوشبخت بشی الهی

پیشنهادمیکنم یک آرایشگاه عالی برو که کارش رو پس داده و یکبار برو پیشش نگو برای عروسی میایم پیشت، موهاتو شینیون کنه و آرایش کنه اون وقت دستت میاد و میبینی راضی هستی یا نه 

سبزوار نیستم ولی وقتی رفتی یک آرایشگاه میتونی تو پیجشون عروسهاشون رو ببینی .

هر آرایشگاهی که انتخاب کردی میتونی از طریق سایتشون نظراتشون رو ببینی. 

الهی عالی تر از چیزی که فکرمیکنی برات پیش بیاد .

سلام عروس خانوم خوشبخت بشی الهیپیشنهادمیکنم یک آرایشگاه عالی برو که کارش رو پس داده و یکبار برو پیشش ...

مرسی از دعای قشنگت عزیزه دلم کلی ازت انرژی گرفتم ولی من سبزوار نیستم و وقت نمیکنم جوری برم که بتونن میکاپم کنن...بعد آرایشگاه های اونجا مثل تهران از میکاپاشون زیاد عکس نمیذارن و میگن محدودیت پست داریم ینی اجازه انتشار عکس ندارن🥲

♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره درسته ولی از قبل  خواسته هاتو به آرایشگرت بگو یا اگه عکسی داری بهش نشون بده ببین میتونه خوب در بیاره یا نه در هرمرحله آینه دستت باشه ببین راضی هستی یا نه و بگو از مواد عالی استفاده کنه آرایشت بمونه 

میتونی اگه بخوای تهران موهاتو هایلات کنی قبل رفتن به سبزوار ارایشگاهی که میشناسی 

در ضمن روز قبل از آرایشگاه خودت رو خسته نکن که شادابی صورتت از بین نره