2777
2789
عنوان

توروخدا کمکککک😭💔

99 بازدید | 15 پست

۵ شهریور امتحان زبان دارم

زبانمم بشدتتتتت ضعیفهههه 

نمرم باید ۱۰ بشه اگه زیر ۱۰ بشم میوفتم و شال بعد نمیتونم درسای دیگه ام ترمیم کنم مجبور میشم سه سال پشت کنکور بمونم

یعنی خاک میشه تو سرم

کمک کنید من زبان نیوفتم ی راه حلی چیزی بگید توروقرآن

مدیرمون میگه شهریور حق تبصره هم ندارید باید حتما ده بگیری 

الان بخاطر نیم نمره نشد تبصره بزنم

کل زندگیم ب این نمره زبان لعنتی بسته شده 

خیلی ضعیفم ده برام سخته چکار کنم 😭😭😭

فقط 43 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا کریمه سلامت روانت از همه چی بهتره یه نگاه به تاپیکام بنداز

همی درس چه به من کرد؟؟

تو میتونی نتونستیم فدای سرت یه مادر با روح سالم بهتر از یه دکتر با روان ناسالمه

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

دو س جلسه معلم خصوصی بگیر

کلاس آنلاین ثبت نام کردم دارم

یعنی فیلم جواب گو هست بتونم ده رو بگیرم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

برای زبان باید فیلم اموزشی ببینی خودخوان میش رفتن و کتاب و اینا کمکی نمیکنن بهت

یعنی این ۱۵ روز رو فقط فیلم ببینم میتونم ده بگیرم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کل لغت کتاب رو بخون و از روی هر کدوم حداقل ده بار بنویس. یکی دوبار اول نگاه کن. بقیش خودت بدون تقلب

بلند بلند کلمات رو بگو و معنیشو رو تکرار کن. 

بعد معنیش رو بگو و سعی کن انگلیسیش رو بخاطر بیاری. 

همه کلمات کتاب رو بلد باش. فعالیت ها، صورت سوال ها، پاورقی ها، حروف اضافه، همشو

بعد بیا سراغ گرامر. بعد از اینکه خوندی و قاعده رو فهمیدی سعی کن خودت 5 6 تا مثال بسازی با توجه به قواعد

بعد هم برو سراغ درک متن

چند تا نمونه سوال دانلود کن و حل کن درک متن ها رو. 

به متن های کتاب هم توجه کن و سعی کن مفهوم جمله هاش رو بفهمی

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc

خدا کریمه سلامت روانت از همه چی بهتره یه نگاه به تاپیکام بندازهمی درس چه به من کرد؟؟تو میتونی نتونست ...

هعیییی

من برام مهمه کل زندگیم بنده ب دانشگاه رفتن

خیلی دارم تلاش میکنم واسه کنکور دارم میخونم ولی این زبان لعنتی اگه قبول نشم سال بعد نمیتونم ترمیم شرکت کنم تمام زحماتی ک کشیدم واسه کنکور خوندم برباد میره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای زبان باید فیلم اموزشی ببینی خودخوان میش رفتن و کتاب و اینا کمکی نمیکنن بهت

به نظرم باید خودش بخونه. 

نمیخواد سطح زبانش رو چند روزه ارتقا بده که! نمیشه 

ایشون روی ابتدایی ترین چیزهای کتاب هم تسلط نداره که میگه خیلی ضعیفه. 

پس باید اول از ذهن خودش استفاده کنه و لااقل کلمات کتاب رو بخاطر بسپاره. سال بعد میتونه با فیلم و شیوه درست شروع کنه. 

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc

کل لغت کتاب رو بخون و از روی هر کدوم حداقل ده بار بنویس. یکی دوبار اول نگاه کن. بقیش خودت بدون تقلبب ...

مرسی عزیزمممم 

۱۵ روز تقریبا وقت دارم خیلی نگرانم زبان قبول نشم بیچاره شدم 

امتحان نهایی هم هست کشوری تصحیح میشه هیچ امیدی هم ب کمک معلم اینا نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به نظرم باید خودش بخونه. نمیخواد سطح زبانش رو چند روزه ارتقا بده که! نمیشه ایشون روی ابتدایی ترین چی ...

از کلمات خیلی سوال میاد ؟ میترسم کلمات رو بخونم سوالاشو نتونم جواب بدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از کلمات خیلی سوال میاد ؟ میترسم کلمات رو بخونم سوالاشو نتونم جواب بدم

سوالای سال های قبل رو نگاه کن همون الگو رو تکرار میکنن. 

سوال لغت جدا که همش نیست

ولی اگر لغت ها رو بلد نباشی تقریبا هیچی نمی تونی جواب بدی، جز چند تا سوال گرامر.