2777
2789

مسخره میکنه البته تپل نیستم ولی خب میدونه رو وزنم حساسم و اینو انگار نقطه ضعف من میدونه و همیشه اذیت میکنه ما دیشب دور هم جمع شده بودیم بهم کلی تیکه پروند منم خیلی حساس و زودرنجم واسه همین میخوام دیگه بدون شوهرم نرم خونه هاشون (همسرم هم همیشه مغازه ست و نمیره) به نظرتون هر سری یه بهونه ای بیارم و نرم یا به خواهرشوهرم بگم پریماه خیلی متلک میپرونه من اعصابم خورد میشه رابطم با همسرم سرد میشه واسه همین نمیام ؟

هرروز نری بالاخره که میبینیش تو یه مهمونی ای چیزی

بهترین کار اینه جوابشو بدی که خفه بشه زنیکه بیشعور

ناراحت بودن اتلاف وقته ، قدر وقتیو که خدا برای زندگی کردن بهت هدیه داده رو بدون :)🦋☁️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ی رفیق داشتم هی بازوهامو مسخره میکرد بزرگه بلند وسط کلاس میگفت هی میکفتم اروم بگو بقیه میشنون اذیتم میکرد اخر سر منم نقصشو هی مسخره کردم بلند میگفتم قشنگ میگفت خفه شو داد نزن باید عین خودشون باشی

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 

بچه من موند خونه مادرم اینا . جاریم کلی حرف زد به شوهرم که بچه های من هیچ جا نمی مونن .

از قضا  بعد یه مدت    گفتم دخترت کجاست ؟  گفت رفته خونه فلانی شب هم مونده . یه فامیل خیلیییی دور  .   به شوهرم گفتم ببین 

مردم هر کاری میکنن هر اشتباهی هر کار غلطی انجام میدن . اما میان میگن ما هیچ وفت از اون غلطا نمیکنیم .ببین دختر ۱۱ سالش خونه کی مونده شب رو ؟ 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بنظرم برو و یبار محکم و جدی بهش بگو انقدر لوده بی فرهنگ نباشه 

و اینکه هیچوقت نگو متلک هاش باعث ناراحتیت و دلخوری بین خودت و همسرت میشه چون مطمئن باش با شنیدنش همه نیش خند میزنن و ناراحت نمیشه کسی

البته من هم میتونم بپرونم ها ولی در حد ایشون بی شعور نیستم برای همین سکوت میکنم

اولین اشنباهت اینکه به جاری تو بقیه نقطه ضعف تو نشون دادی من شوهرم هنوز نمیدونه نقطه ضعفم چیه چه برسه به جاری اشتباه دومت اینکه زیادی سکوت میکنی روش زیاد شده البته ممکنه شوخی کنه تو بخاطر زود رنج بودنت بذ برداشت میکنی در هر صورت رو خودت کار کن 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

حرفم اینه جاریت  هم یه روز خیلی چاق خواهد شد و به چاقیش افتخار خواهد کرد . جاری من چاقه . به لاغرا میگه تخته و تابوت .  و میخنده و میگه ما بهتریم اونا استخوانن و....    

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

میخوام همینکار بکنم ولی نمیدونم به خواهرشوهرم راستشو بگم یا نگم و بهونه بیارم سوالم از نی نی سایتی ه ...

نه اصلا نقطه ضعف نده

هربار بپیچون 

بگو امروز پریود شدم

کسلم 

خرید دارم

مامانم میاد و ..

حرفم اینه جاریت هم یه روز خیلی چاق خواهد شد و به چاقیش افتخار خواهد کرد . جاری من چاقه . به لاغرا م ...

من تپل نیستم قدم 174 وزنم 74 ه ولی همیشه تو رژیمم و باشگاه میرم اگر نرم فورا چاق میشم و اینو مسخره میکنه