مادرم یه اخلاقی داره که بحث و دعوا رو خیلیییییی زیاددددددد کشش میده در حدی که همه چیز رو باهام قاطی می کنه و یه مسئله کوچیک میشه خیلی بزرگ این کم بود اوضاع یه خورده آروم شد داداشم گفت یه دختری پسند کردم شماره مادرشه زنگ بزنید برای تاریخ خواستگاری و...مامانم خیلی استقبال کرد تا فهمید پزشک نیست یه اوضاعی درست کرد که داداشم از استرس دستش کج شد دعوای قبلی هم کامل حل نشده بود اینم اضافه شد
مامانم خیلی جنگ روانی درست می کنه دیوونه شدیم از دستش
کارگاه های گرامی همون طور که خیلی ها درجریان هستن کاربری های جدید یه مدت نظرات و تاپیک هاشون با عنوان مطلب شما به زودی منتشر میشه مواجه میشد و یه مدتی هست درست شده از کاربری دختر عموم با kimia7983 استفاده کردم همون لحظه هم تاپیک زدم که یکی هستن و...اونجا هم حتی دختر عموم نوشت دو تا کاربری استفاده می کنن.طبیعی هست که تاپیک ها مشابه بشه برخیشون و اشتباه گرفته بشه...
عزیزم ایشون معتقدن که عروسش باید پزشک باشه و...تقصیر من نیست تفکرش سم خالصه
مادر شما دقیقا مث مادر منه، یه معلم و میخواستم بزور راضیش کردم ولی تا میومد خونشون فرداش دعوا به راه بود،چون دختره به دلش نبود، دیگه ایقد جنگ راه انداخت تا بهم خورد
دخترک بیچاره چقدر قراره تحقیر بشه جلوی غریبه ها و خانواده خودش توسط مادر شما که هم سطح با پسرش نیست ...
من خیلی هم دوسش دارم دختر خیلی خوبیه.داداشمم واقعا می خوادش الهی بمیرم به من زنگ زد می گفت چرا زنگ نمی زنین و...منم یه قرار گذاشتیم دید
گفتم عزیزم مامانم حالش بده اوضاع بهتر شد زنگ میزنه
باورت میشه بابام راضیه مامانم نه😂😂😂😂
کارگاه های گرامی همون طور که خیلی ها درجریان هستن کاربری های جدید یه مدت نظرات و تاپیک هاشون با عنوان مطلب شما به زودی منتشر میشه مواجه میشد و یه مدتی هست درست شده از کاربری دختر عموم با kimia7983 استفاده کردم همون لحظه هم تاپیک زدم که یکی هستن و...اونجا هم حتی دختر عموم نوشت دو تا کاربری استفاده می کنن.طبیعی هست که تاپیک ها مشابه بشه برخیشون و اشتباه گرفته بشه...
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
مادر شما دقیقا مث مادر منه، یه معلم و میخواستم بزور راضیش کردم ولی تا میومد خونشون فرداش دعوا به راه ...
خدا به دادمون برسه
داداشم مطمئنم هر طور شده پاش می مونه با اینکه دستش این طور شد ازش پرسیدم می خوای بیخیال بشیم
گفت نه اصلا خیلی دوسش دارم
خدا به دادمون برسهداداشم مطمئنم هر طور شده پاش می مونه با اینکه دستش این طور شد ازش پرسیدم می خوای ب ...
ببین ولی یه چیزی بگم،مادره هرچی هم مخالفت کنه بازم پسرشو دوست داره چون زحمتشو کشیده با خون و دل بزرگش کرده و احترامش واجب منم دیدم هیچ جوره راضی نمیشه دیگه کوتاه اومدم، الآنم یه دختر خوشگل و قد بلند برام پیدا کرده،دختره هم راه به راه مامان صداش میکنه
ببین ولی یه چیزی بگم،مادره هرچی هم مخالفت کنه بازم پسرشو دوست داره چون زحمتشو کشیده با خون و دل بزرگ ...
خب شما پای عشقت نموندی...کار شما اشتباه بوده
ببین ولی یه چیزی بگم،مادره هرچی هم مخالفت کنه بازم پسرشو دوست داره چون زحمتشو کشیده با خون و دل بزرگ ...
مادر من تنها دلیلش اینه پزشک نیست...
بنظر من پزشک خانم خیلی مشغله داره و اونجوری که باید به زندگی و شوهر نمیرسه،آدم باید تو زندگی آرامش داشته باشه،و اینکه خانم پزشک درد سر های خودشو هم داره