2777
2789
عنوان

شست پای کج

64 بازدید | 14 پست

شستم خیلی کج شده و استخونش زده بیرون ارثیه از مامانم گرفتم مال اون خیلی بدتره 

رفتم دکتر فقط میگه عمل اما میگن عملش برگشت پذیره و خیلی هم درد داره کلی از این فاصله دهنده های بین انگشتی گذاشتم ولی هیچ تاثیری نداشته و رفته رفته بدتر شده کفشم میپوشم استخون از تو کفش میزنه بیرون لطفا راهکار‌بدید کسی هست مث من باشه؟

من تنها امیدی که ب زندگی دارم خدا جونمه❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دردم داری؟من بین پاهام که به هم چسبیده یه گوشت اضافه آورده خیلی درد میکنهه

خیلی درد دارم میمیرم از درد شبا 

شست پات کجه عزیزم؟

من شنیدم عمل فایده نمیده به یه دکتر متخصص دیگه نشون بده

دقیقا عمل فایده نداره بخاطر همین اینجا هی تاپیک میزنم 

چند تا دکتر رفتم فایده ای نداشته و فقط بدتر شده 

توعم شست پات کجه عزیزم؟

خاله ی من ۷-۸ساله جراحی کرده و خیلی هم راضیه

فکرکنم تنها راه دائمیش همین عمل باشه

ومن دوباره هديه اي ب زيبايي مادرشدن گرفتم(٢٨-٠٨-٩٩)         بزرگترین کادوی تولدم رو (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم بیبی چکم مثبت شد الهي هزاربارشکر ۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد زدن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کیف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 ۲۰-۰۲-۹۹ مامان جان امروز تو سونو گرافی دکتر گفت وزنت ۱۴۸۴ گرم هستش گفت خیلی خوب وزن گرفتی😍 من قربون اون شکم قلمبت🥰 ٢٧-٠٣-٩٩ عروسك نازم مانلي جونم امروز دكتر گفت ك ٢٣ روز ديگه مياي بغلمون گفت ك رشدت خيلي خوبه😍 من هنوز باورم نميشه ك واقعا شدم مامان جوجه خانوم انگار همين ديروز بود ك همش باخدا حرف ميزدم و دعا ميكردم ك زودي بياي تودلم🙈😍 خدايا ب هركس ك منتظره نيني بده لطفا انتظار خيلي تلخه بذار طعم مادرشدن رو بچشن🙏🏼❤️ ٣١-٠٣-٩٩ نازدونه دخترم امروز رفتم اخرين سونو رو انجام دادم شدي ٢كيلو و ٧٠٠ گرم (ماشاءالله)😍 كمتر از ٣هفته ديگه مياي بغلم و من ازين موضوع بي نهايت ذوق مرگم😍۱۷-۰۴-۹۹ امروز رفتم دکتر برای اخرین ویزیت قرار بود هفته دیگه دنیا بیای اما دکتر گفت انقد تپلی شدی ک دیگه تودلم جانمیشی😍(❤️۲۰-۰۴-۹۹❤️) عروسک قشنگم بدنیا اومد😍ی دختر کوچولوی ۲کیلو و ٩٧٥گرمي❤️ با صورت گرد و سفید و لپای صورتی و نارنجی😍موهای پر ومشکی ک پشتش تا رو شونه هاته 😍🤩 همه تو اتاق عمل عاشقت شدن😍داشتی گریه میکردی اما تا صدامو شنیدی ساکت شدی و چشمات بازشد😍تو تمام دنیای مايي مانلي زيباي من
نه عزیزم گفتم ببینم سنت چنده ک هر چی راهنماییت میکنن اینجا گوش نمیدی. اینجا معجزه نمیکنن برات.

خداروشکر نداری

والا بخدا همه دکترا میگن عمل عملشم پنجاه پنجاهه گفتم شاید اینجا کسی نتیجه گرفته باشه

خداروشکر نداریوالا بخدا همه دکترا میگن عمل عملشم پنجاه پنجاهه گفتم شاید اینجا کسی نتیجه گرفته باشه

ببین برگشت بخوره زرتی نیس ک چندین ساااال طول میکشه

تو داری درد. میکشی عمر دست خدا البته تو عمل کن بابا بیمارستان دولتی هزینشم کمتره. 

برای رفع مشکلم دعا کنید ...خیلی گرفتارم
خیلی درد دارم میمیرم از درد شبا شست پات کجه عزیزم؟

سلام عزیز دلم 💚  
حرف‌هات رو خیلی خوب درک می‌کنم. انحراف شست پا یا همون هالوکس والگوس، هم می‌تونه ارثی باشه، هم با نوع کفش و فرم راه رفتن تشدید بشه.  
اینکه فاصله‌دهنده‌ گذاشتی ولی بدتر شده، خیلی وقت‌ها طبیعی‌ه چون اون وسیله‌ها برای پیشگیری در مراحل اولیه هستن، نه درمان قطعی.

🔸 در مورد عمل، بله در موارد شدید تنها راه اصلاح کامل ممکنه جراحی باشه  
🔸 اما قبل از اون، باید دید آیا هنوز می‌شه با راهکارهای غیرجراحی وضعیت رو کنترل کرد یا جلوی پیشرفت‌شو گرفت؟

ما معمولاً برای این مشکل با:
- **کفی‌های مخصوص با طراحی اصلاح‌کننده زاویه شست**
- **اصلاح الگوی راه رفتن**
- **کفش مناسب با پنجه پهن**
- و در بعضی موارد اسپلینت شبانه  
نتایج خوبی گرفتیم، مخصوصاً اگر هنوز استخوان کامل قفل نشده باشه.

🔍 پیشنهاد می‌کنم اگر هنوز اسکن کف پا انجام ندادی، حتماً انجام بدی تا مشخص بشه چه نیروهایی داره انحراف رو تشدید می‌کنه.

اگه خواستی علائم بیشتر یا عکس بذاری، خوشحال می‌شم بررسی‌ات کنم.