2777
2789
عنوان

من تو جمع همش از خودم مایه میزازم

83 بازدید | 8 پست

مثلا وقتی میخوام باکسی صحبت کنم همش خودم رو مسخره میکنم مثلا میخوام شوخی کنم🤦🏻‍♀️

بعدش مثل سگ پشیمون میشم و حتی تا چند روز افسرده میشم و حالم بد میشه

اما از اونجایی که معمولا حرفی برای گفتن ندارم

ناخودآگاه اینطور میشم

حتی اینا به کنار وقتی تو جمع قرار میگیرم مخصوصا خانواده شوهرم استرس زیادی دارم و اکثرا هول میشم

و اعتماد به نفسم زیر خط فقر

حالا کیا اینطورن؟

چیکار کردید براش؟

کمتر حرف بزن بیشتر شنونده باش

مطالعه بیشتر بکن

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا وقتی حرفی برای گفتن ندارین صحبت نکنین

خییییلی هم بقیه روتون حساب باز میکنن وقتی کم حرف باشین

بزای اینکه یادتون بمونه صحبت نکنین و خودتونو مسخره نکنین یه راهکار میگم که خودم همیشه انجام میدم و هیچوقت شکست نخورده

با ماژیک یا یه خودکار پررنگ روی دستتون یه علامت بکشین

یه دایره یا حالا هرچی

خیلی هم نیاز نیست بزرگ باشه اما اگه رو دستتون بکشین مدام میبینیش و یادت میمونه زیاد صحبت نکنی

برای موفقیت هم دعا کنیم🌷✨

اتفاقا وقتی حرفی برای گفتن ندارین صحبت نکنینخییییلی هم بقیه روتون حساب باز میکنن وقتی کم حرف باشینبز ...

پس وقتی قراره جایی برم اینکارو انجام بدم

میدونی مشکل من فقط این نیس

موقع حرف زدن هم هول میشم و استرس میگیره منو

اما نمیدونم چرا حرف میزنم 

حس میکنم اگر حرف نزنم حس بدی داره!!

پس وقتی قراره جایی برم اینکارو انجام بدممیدونی مشکل من فقط این نیسموقع حرف زدن هم هول میشم و استرس م ...

نه خب بخاطر اینکه زیت. حرف میزنی هول میشی

آدم وقتی خیلی صحبت نکنه قشنک وقت برای فکر کردن به کلمه کلمه اش داره

بعدشم وقتی ازت شوال میپرسن ، دو ثانیه مکث کن بعد جواب بده

اینطور خیلی کاریزماتیک تره

برای موفقیت هم دعا کنیم🌷✨

کلا خریدن نون رو خودت انجام بده

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .