2777
2789

شوهر من یه سالیه ک فقط حرفای منفی میزنه انرژی منفی خیلی به خونمون جذب میکنه

میاد خونه فقط سرش تو گوشیه منم طبیعیه ک غر بزنم بگم به منو بچم محبت نمیکنی چرا منو گرفتی ..

بعد داغ تر از آش میشه ک خسته شدم غر هات خیلی حرف میزنی استراحت ندارمو ارامش ندارمو خدایا چرا طالع من سیاهه چرا بخت من سیاهه من ب چ کسی ظلم کردم من حق کیو خوردم ک ب این روز افتادم همش ناله همش ناله

یجوری بازیگری میکنه انگار من کار خلافی کردم یا به بچه نرسیدم یا خونمو مرتب نمیکنمو غذا نداریم هر روز 

دنیارو بگرده مثل من زنیرو نمیتونه پیدا کنه ک ن دوست و رفیق دارم ن خانوادم پیشم هستن ک تند تند برم ببینمشون ن یه سرگرمی دارم همش تو خونه چهار دیواری با ی بچه و کلی کارای خونه ..

دیروزمیگم خسته شدم ازت انگار کلفت گرفتی منو اسیر گرفتی منو یدونه علاقم ب ماشین روندن اونم اولا میگف واست ماشین میخرم الان میگ نه من غلط کردم گفتم ماشین خودمم نمیدم چ برسه ماشین برات گرفتن 

میگم ن محبت میکنی ن میزاری یه رفیق داشته باشم ک باهاش حرف بزنم 

همش میگ برو اقدام کن  طلاق بگیر من همینم ک هستم طلاهاتم مال خودت مهریه تو مو ب مو میدم تا  اخرش 

دیگ حس میکنم زندگیم رو به نابودیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین خودت باید برنامه ریزی کنی گاهی سه نفره برین بیرون

گاهی برین خونه فامیل

شوهر منم خیلی شبیه شوهر تو هس

تازه من شاغلم

شوهرت آدم بدی نیس باید ببینی چجوری تفریحاتی برا خودت در نظر بگیری

سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا فرزندان گلمو به خودت سپردم

عزیزم هنر زنانگی داشته باش و زندگیتو جمع کن مثلا فکر کن ماموریته و نیستش و با بچت برو پارک

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

ببین خودت باید برنامه ریزی کنی گاهی سه نفره برین بیرونگاهی برین خونه فامیلشوهر منم خیلی شبیه شوهر تو ...

میدونم ادم بدی نیس ولی خیلی میگ ناراضی برو طلاق بگیر من اسیر نرگفتم تورو 

من درکت میکنم عزیزم.منم شرایطم مث تو بود.با این تفاوت ک باز تو ی بچه داشتی خودتا باهاش سرگرم کنی من همونم نداشتم.این مردا همش انگار طلبکارن.ما هرچی بسازتر اونا پروتر

منم دیگ خسته شدم از دستش اومدم خونه بابام.البته بهم خیانت میکرد سرش ی جا دیگ گرم بود.گردن نمیگیره ولی من میدونم.