2777
2789
عزیزم ابروهات فقط شوره داره ؟صورتت پوسته پوسته نمیشه؟

ن عزیزم همون ابروهام هم خوب میشه بعد دو ماه که چیزی نزنم برمیگرده و وقتی ابروهامو شونه کنم پنج دونه اینا میریزه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن عزیزم همون ابروهام هم خوب میشه بعد دو ماه که چیزی نزنم برمیگرده و وقتی ابروهامو شونه کنم پنج دونه ...

من یه قطره دارم میزنم به ابروهام درست میشه البته برا من شوره نیست پوسته پوسته میشه تو ابرهام 

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

منم دارم ریزش هم داری؟

ببین پوسته با شوره فرق میکنه ها 

فرض کن شوره داری ابروهاتو بتکونی دیگه هیچ اثری از شوره توش نیست ولی پوسته تو ابروهات پوسته پوسته شده اگه اینه که اسم قطمو بهت بگم

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

ببین پوسته با شوره فرق میکنه ها فرض کن شوره داری ابروهاتو بتکونی دیگه هیچ اثری از شوره توش نیست ولی ...

ن شوره هست عزیزم روغن زیاد زدم بهشون بعد یه ماه شوره زد