2777
2789

قبلا میگفتم عروسیم مثل یک رویاست پرنسس میشم 

با خودم فک میکردم نزدیکای عروسیم از ذوق عروس شدن میمیرم 

اما همش با استرس دارم کارهامو راه میندازم 

دیروز مدیریت تالار گفتن انقد استرس دادی نمیتونم بنویسم استرست به منم منتقل شد 

عادیه؟؟؟؟ یعنی ذوقم پریده؟؟؟ 

من از بچگی ارزوی پوشیدن لباس عروس داشتم

امضامو بخون ❌خودم و خواهرم عروسیمممم👰🏻 عاشق اقای م 💍کاربری اولم  نیست 🦋نیمچه بلاگر نینی سایت‌😁 چونکه بهم گفتین مثل نور الدین خانزاده ماجرا تعریف میکنی شدم نورالدین 😁😂نوری صدام کن. بی احترامی و بی مزگی جوابی مثل خودتون داره🤚🏻عاشق شهدا💖 لر اصیل 🕊آشنای عزیز  اگر منو شناسایی کردی بهم بگو دیگه انقد مرموز گوشیمو نگاه نکن و از نینی سایت الکی سوال نپرس که میدونی چیه یا نه!  بابا فهمیدیم میدونی عزیز😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا چجوری از بچگی ارزوی لباس عروس داریناصلا نمیتونم حستون رو بفهمم😐😂

من حتی تو خاله بازیاام همیشه بچه خونواده بودمو مجرد

شاغلم بودم،خواستگار میومد رد میکردم الانم همونم😂

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤

بنظرم تو ذهنت زیادی گنده اش کردی، یه عروسی معمولی دیگه

تو مجلس هم هر کس حواسش به خودش یا بچشه، قرار نیست همه زل بزنن بهت. زیاد سخت نگیر

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹

واقعا چجوری از بچگی ارزوی لباس عروس داریناصلا نمیتونم حستون رو بفهمم😐😂

من کلی دایی مجرد داشتم هر سال یکیشون زن میگرفت 

لباس عروسای اونا منو به رویا مینداخت😂

امضامو بخون ❌خودم و خواهرم عروسیمممم👰🏻 عاشق اقای م 💍کاربری اولم  نیست 🦋نیمچه بلاگر نینی سایت‌😁 چونکه بهم گفتین مثل نور الدین خانزاده ماجرا تعریف میکنی شدم نورالدین 😁😂نوری صدام کن. بی احترامی و بی مزگی جوابی مثل خودتون داره🤚🏻عاشق شهدا💖 لر اصیل 🕊آشنای عزیز  اگر منو شناسایی کردی بهم بگو دیگه انقد مرموز گوشیمو نگاه نکن و از نینی سایت الکی سوال نپرس که میدونی چیه یا نه!  بابا فهمیدیم میدونی عزیز😉