2777
2789

من پدرمو چند سال پیش ناگهانی تو تصادف از دست دادم اصلا امادگیشو نداشتم یکدفعه ای بود حتی تو بیمارستان هم نبود که کم کم بشنوم، بهش خیلی وابسته بودم همه دلخوشی زندگیم بود از وقتی رفت خیلی تنهاتر شدم زندگیم در وجودش خلاصه شده بود

بعد اون نتونستم اونطور که باید خودمو جمع و جور کنم افسردگیم خوب نمیشه از ته دل شاد نشدم یادم رفته شادی از ته دل فقط موقعی بود که اونم بود الان هیچی احساس نمیکنم یا ضعیف احساس میکنم

اگه تجربه مشابه داشتید و حالتون بهتر شده به منم بگید لطفا 

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله دوست صمیمیماما به پای پدر نمی‌رسه داغش قطعاشما داغ عزیز دیدی:)روح پدرت شاد🩵تراپیست واقعا کمک کن ...

خدا رحمتشون کنه

منم دوست صمیمیم رو از دست دادم

ولی انقدر برام سنگین نبود احساس میکنم پدرم یه تکه از وجودم بود که رفته

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

میدونی اخه یکدفعه ای وقتی میان خبر میدن ادم میره تو شوک مدتها

وقتی بابام هیچ طوریش نبود و بعد یکی دو ساعت زنگ زدن خبر دادن 

اما شما حداقل ۵۰/۵۰ در نظر گرفتی امیدوارم حالشون بهبودی کامل پیدا کنه و همیشه کنار هم خوشبخت زندگی کنید🌹

ولی من بعنوان تک دختر بابام اصلا امادگی اینو نداشتم هنوزم احساس میکنم این شوک تموم نشده بعد چند سال 

نمی‌دونم کمکی از دستم بر میاد یا نه..موزیک گوش میدی؟

اره گوش میکنم 

خدا پدرتون رو رحمت کنه امیدوارم غرق نور و شادی ابدی باشند 

من داغ پسر ۲۲ ساله ام رو دیدم. دوم تیر ماه امسال

اومدم شاید درد من رو ببینین و کمی تسکین پیدا کنید هیچ داغی سخت تر از داغ فرزند نیست اونم جوانی که در زیبابی متانت تلاش نجابت بخشندگی و ادب بی نظیر بود 

کمرم شکست و مرگ همین لحظه برام نعمته

خدا پدرتون رو رحمت کنه امیدوارم غرق نور و شادی ابدی باشند من داغ پسر ۲۲ ساله ام رو دیدم. دوم تیر ماه ...

ممنون عزیزم خدا پسر گل شمارو رحمتشون کنه 🥀پدرمن تکیه گاهم بود پسر دسته گله شما هم آینده تون بود🥀🖤 همیشه ادمای خوب گلچین میشن و خیلی زود پرمیکشن از کنارمون😭

این درد خیلی عمیقه با کلمات نمیشه بیان کرد من چندین ساله دارم میسوزمو و میسازم 

واقعا خیلی دلم میسوزه نمیدونم چی بگم که دلتون آروم بشه