2777
2789

مادرم برام جهیزیه خریده و...الانم باعث ۱۱ سال از زندگیم میگذره برادرم عقده واینم بگم وضع برادرم خوبه بااین که ۲۲ سالشه خودش مغازه داره و حسابشم یک میلیاردپوله و....ماشین خوبوایناداره 

به مادرم کمی ارث مادری رسیده و داره میفروشه زمینو ومیگه همه پوله زمینومیخام بدم به پسرم که عروسی بگیره بنظرتون نباید یکم به منم بده یا اشتباه میکنم

وضع خانوادم زیاد خوب نیست براش عروسی بگیرن

چندین بارم مادرم باتیکه وطعنه زدن میگه همه مال پسرمه 

یبارم بهم گفته بچه بزرگم پسرمه بااین که من بزرگ ترم

حق داری صد در صد. منتها چکنیم ک اینجا همیشه در حق زن ظلم میشه حتی از سمت خود همجنس هامون

زندگی با همه ی پستی و بلندیاش بالاخره میگذره ‌....یادم نمیره شبایی تو زندگیم بود که حس میکردم زیر آوار غم و گریه تا صبح دووم نمیارم و میمیرم، اما گذشت صبح شد و من زنده موندم. همه ی اون روزا گذشت! هنوزم روزای بد گاهی هستنااا اما ایمان دارم که میگذره‌..پس تو هم ایمان داشته باش روزای بد میگذرن قوی باش و حال خوبتو با هیچی خراب نکن به این فکر کن که زمان ب سرعت در حال عبوره✨🌱                                                                                                                                                                                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داری صد در صد. منتها چکنیم ک اینجا همیشه در حق زن ظلم میشه حتی از سمت خود همجنس هامون

حالا این کاراش به کنار انقدر از وقتی برادرم عقد کرده ب من بی محلی میکنه بااین که دخترشم پاره تنشم نمیدونم چطور دلش میاد ولی واقعا دیگ حس بی کسی روانیم کرده

امان از مادران پسر دوست 

مادربزرگ منم سه تا پسر داشت و پنج تا دختر، می‌گفت همه ارث پدریتون مال پسراس، دخترا پوست پیازن😬😁 البته بچها به احترامش تا زنده بود ارث رو تقدیم نکردن پ بعدش مطابق قانون تقسیم شد

همه همینن عزیزم من داداشام برای ننه بابام تره خرد نمیکنن ولی اینا خودشونو میکشن براشون مامان من دم عروسیم بااینکه خیلی جهاز اونجوری بهم ندادن وقتی وام ازدواج میخواستیم بگیریم گف این دیگه مال علیه پس علی چی میشه فردا میخواد زن بگیره وام ازدواج من بشه برا داداشم خیلی دلم شکست اونموقع وخیلی وقتای دیگه ولی هیچی نگفتم همون علی الان رفته خونه مجردی گرفته سال تاسال جواب تلفن وپیام ننه باباشم نمیده 😏😏😏😏😏

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 
مامان منم همین کارو کرد ،سهم الارث بهش رسید همه رو داد به پسرش که داشت عروسی میکرد،الان پسرش حتی محل ...

تو چیکار کردی من چیکار کنم😔

برادرم همین الانم محلش نمیده

هعی بم میگه جهیزیه ای بهت دادم ک هیچ کس تودنیا به دخترش نداده هوووف خسته شدم دیگه

امان از مادران پسر دوست مادربزرگ منم سه تا پسر داشت و پنج تا دختر، می‌گفت همه ارث پدریتون مال پسراس، ...

برام مهم نیست بهم چیزی بده ولی کلا بااین حرفها داره باعث میشه من حسادت کنم ب برادرم انگار دیگ مادرمونمیشناسم

حالا این کاراش به کنار انقدر از وقتی برادرم عقد کرده ب من بی محلی میکنه بااین که دخترشم پاره تنشم نم ...

میفهممت عزیزم. من از اول عمرم تا الان ک ۲۶ سالمه و متاهلم تازه خودمم مادرم ب وضوح تفاوت و بین من و برادرم دیدم و این برام عجیبه چون خودم مادرم نمیتونم هضم کنم

زندگی با همه ی پستی و بلندیاش بالاخره میگذره ‌....یادم نمیره شبایی تو زندگیم بود که حس میکردم زیر آوار غم و گریه تا صبح دووم نمیارم و میمیرم، اما گذشت صبح شد و من زنده موندم. همه ی اون روزا گذشت! هنوزم روزای بد گاهی هستنااا اما ایمان دارم که میگذره‌..پس تو هم ایمان داشته باش روزای بد میگذرن قوی باش و حال خوبتو با هیچی خراب نکن به این فکر کن که زمان ب سرعت در حال عبوره✨🌱                                                                                                                                                                                                           
من و خواهرم هیچ کار!آدم کاری از دستش بر نمیاد

😔😔😔بیشترازحرفاش دلم شکسته در طول روزم یکبار برام زنگ نمیزنه من فقط هر صبح زنگ میزنم حالشومیپرسم جمعه ها ناهار اونجام بچه هام ببیننشون از بی کسی خسته شدم