2777
2789

؟

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میگیرمحاجت دارا بیاین تاپیک اخرماسی بگیرم الان؟

اره توروخدا 

من نیت میکنم لطفا لطفا 

بخدا ممنونت میشم

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

خودت نیت کن بسم الله بگو باز کن یه خورده به معنیش دقت کنی میفهمی بنظرممن خودم اینکارو میکنم

خودم پریودم 

از طرفی میگن یه سری قانون داره و باید آدم باایمانی بگیره🥲💔

خودم پریودم از طرفی میگن یه سری قانون داره و باید آدم باایمانی بگیره🥲💔

عزیزم گرفتم استخاره تون خوب بود

به اهدافتان میرسید

عاقبت بخیر میشد انشاالله

میشه برا عاقبت بخیریم دعا کنی؟الهی خودتم اول عاقبت بخیر بشی بعدم هرچی دلت میخواد حاجت روا بشی🙏

عزیزم گرفتم استخاره تون خوب بودبه اهدافتان میرسیدعاقبت بخیر میشد انشاالله

مممنونم مرسی عزیزمممممم 

خدا خیرت بده 🥹🩷

مممنونم مرسی عزیزمممممم خدا خیرت بده 🥹🩷

عزیزی

دوستداشتی بیا تاپیک اخرم

میشه برا عاقبت بخیریم دعا کنی؟الهی خودتم اول عاقبت بخیر بشی بعدم هرچی دلت میخواد حاجت روا بشی🙏