2777
2789
عنوان

جواب تیتر بتام چند روز پیش نتیجه

58 بازدید | 8 پست

باکره ام دوم مرداد مایع منی یکم فقط روی شرت ریخت خیس شدب بدنم خیسی تماس داشت سریع عوض کردم خودمو شستم  فرداش دوتا قرص اورژانس خوردم دخول اصلا نداشتم ۱۶مرداد از مایش تیتر بتا دادم و بگم ۱۴پریود شدم موعدم ۱۶مرداد بود ک باید پریود میشدم پریودی هامم همیشه اینجوری هر تاریهی پریود شم‌ماه دیگ یکی دو‌روز جلوتر میشم وخونریزی داشتم جهت اطمینان تیتر بتا دادم 

اینو نوشته : یعنی چیه؟               ۲  >         BHCG titr  

لازم بازم تیتر بدم ؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منفیه. با این سطح از آگاهی نزدیکی نکن. چرا خودت رو اذیت می کنی؟؟ حالا باردار شدن هم به این راحتی ها نیست. اسپرم روی سطح لباست چند ثانیه فقط می مونه حالا فکر کن رفته باشه و رسیده باشه به تخمک

ببخشید عزیزم مردم با دخول هم بزور باردار میشن چه برسه این همه محکم کاری که شما کردی 😂🤦🏻

دست خودم نیست خواهر من تازه عقد کردم بلد نیستم میترسم خجالت میکشم ب کسی بگم یهویی مایع ریخت رو شرتم اون قسمت تازه دو‌لایه بود اونم نه همش کمی اندازه دو سکه از داخل شرت نم گرفت ب خودش سریع عوض کرذم پرده دارم مستقیم روش نریخته ولی تجربه ندارم میترسم