2777
2789

فک کنم شما قطب شمال یا قطب جنوب باشید و فقط از برق برای روشنایی استفاده میکنید که میگید زیر ۱٠٠ تومن 😑😑 ما ابمون هم زیر صد نمیشه چه برسه به برقمون که میلیونیه

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

1750 بیرجند

اوووه کجای بیرجندی؟ ما صد تومن بدهی داشت شصت و خورده ای این ماه اومد باهم شد صد و هفتاد

منم بیرجندم سمت مدرس میشینم

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم شما قطب شمال یا قطب جنوب باشید و فقط از برق برای روشنایی استفاده میکنید که میگید زیر ۱٠٠ تومن ...

نه قبلا این قیمت ها بود الان انگار افزایش قیمت خورده من قیمت قبل گفتم

همه چی خوب میشه تلاش کن 
معلمم یکسره 2 تا کولر گازی روشن داریم

ما فقط یه کولر آبی روشن داریم😅😂 ولی لباسشویی روزی دوبار روشن میشه قبض اب هر ماه 400 میاد😂😂😂

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"