2777
2789

من با ی پسری آشنا شدم خب بعد بهش گفتم برام کار پیدا کن رفتم محل کارش(جریان رو توی تاپیک ها قبلی گفتم) بعد رفتم اونجا صاب کارش هنوز خبرم نکرده کل اتفاقات توی تاپیک ها قبلیم گفتم . بعد منو دو روز پیش با مامانش آشنا کرد بعد با خواهرش که شش که کوچیکه رفتیم شهر بازی من بهش گفتم بیا ببرمت پارک بعد پسره کارتشو نیاورده بود  من ۸۰۰ دادم خواهرش کل وسایل شهربازی سوار شد حتی پول رفت برگشت شوم من حساب کردم  بحث پول نیست من آدم خسیسی نیستم فقط خاستم خواهرش شاد باشه همین. مامانش بهم گفت پسرم الان چیزی نداره خیلی باید صبر کنی . توی شهربازی پسره قهر کرد گفت تمام توجه تو دادی سمت زهرا تو مال منی با زهرا . بعدش رفت خونه باهام قهر کرد رفت خابید . صبح هم بیدار شد معذرت خواهی کرد . پسره قیافه نداره پولدار هم نیستن. خب پس چه بدرد میخوره؟ شاید بعداً اگه پولدار شد منو ول کرد. بهش گفتم من تمرکز روی کارم ندارم میخام به اهدافم برسم لطفاً دیگه مزاحمم نشو من کل فکرم درگیره این رابطه شده نمیتونم باشم . گفتم  مزاحم بشی خطمو عوض می‌کنیم گفت میام درخونتون باهات حرف میزنم . 

من مامانم بفهمه جنازمو می‌زاره تمام. 

الان هنوز پیام میده با اینکه مسدودش کردم با خط های دیگه . 

میگه باید مثل پسرای دیگه دست مالیت میکردم ولت میکردم برو ببین کی مثل من عاشقته گفتم تو عشقتو فقط توی حرف ثابت کردی مگه چیکار کردی برام . گفت جواب مامانم چی بدم گفتم بگو خانوادش راضی نیستن . نمی‌فهمه چیکار کردم چه گیری کردم ها 

کمکم کنید.  

از این ناراحتم که حس میکنم میخواد تیغم بزنه 

اما چرا منو به خانوادش معرفی کرد؟

قلبی که مرده دل عاشق نمیخواد 😕😔🥀

مگه ادرس تونو داره؟! 🙄

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین ب فتابگو.بگو زنگ بزنی شکایت میکنم نزاری بفهمه ترس از مامانت داری وگرنه گیرمیکنی توگل

چی بهش بگم زنگ بزنم پلیس چی بگم 

خیلی بچه ای

آخه چرا باید ۸۰۰ خرج خواهرش کنی وقتی چیزی مشخص نیس

چرا باید آدرس خونتونو بدونه 

اصلا چرا با یه پسر پاپتی وارد رابطه شدی

بگو مهم نیس بیا

مامانت بهت حرف بزنه بهتره اون پسره بی‌شعور بخواد تهدیدت کنه

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

هیچ غلطی نمیتونه بکنه رابطه ت رو رفته رفته کمرنگ کن آخرش هم کات. یهویی کات نکن روانی میشه تلافی میکنه

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
خیلی بچه ایآخه چرا باید ۸۰۰ خرج خواهرش کنی وقتی چیزی مشخص نیسچرا باید آدرس خونتونو بدونه اصلا چرا با ...

اره راست میگی

هیچ غلطی نمیتونه بکنه رابطه ت رو رفته رفته کمرنگ کن آخرش هم کات. یهویی کات نکن روانی میشه تلافی میکن ...

اره راست میگی

چی بهش بگم زنگ بزنم پلیس چی بگم

شمارشو بده بگو ی مدت دوست بودم فهمیدم ب درد هم نمیخوریم الان مزاحمم میشه اوناخودشون پدرشودرمیارن

آقایون  ب من درخواست بدید ببینم شرفتومیبرم ب نی نی یارم اطلاع میدم🤬