2777
2789

خانومایی ک باردارن گروه خونیشون مثبته هم باید بزنن؟

یا نه؟

خعلیا میگن اگ مادر مثبت نبود باید بزنی

خعلیام میگن اگ با همسر مخالف بود باید زد 

مثل مثبت مادر منفی پدر

حالا موندم  مثبت بودن مادره مهمه

یا مخالف بودن

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

من شنیدم اگه مادر منفی باید بزنه کاری هم به گروه خونی پدر ندارن

البته ک خود دکترت تشخیص میده باید بزنی یانه

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂

فقط در صورتی لازمه که مادر منفی و پدر مثبت باشه

مادر مثبت باشه در هیچ صورتی لازم نیست

مهم‌ترین داریی من، خودمم. عاشق ورزش و خودمراقبتی . همیشه دنبال یادگرفتن و بهتر شدنم. اگه در زمینه تحصیلی و درسی سوالی داشتید خوشحال میشم کمک کنم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقت دکترم فرداس میپرسم ازش

مادرشوهرم پدرمو دراورده برو بزن چون خاهرشوهرتو زدن

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

وقت دکترم فرداس میپرسم ازشمادرشوهرم پدرمو دراورده برو بزن چون خاهرشوهرتو زدن

عزیزدلم اگه گروه خونی مادر منفی باشه و واسه پدر مثبت باشه، توی ۲۸ هفتگی، یکی ام بعد زایمان باید بزنی..دوزش هم دکتر تشخیص میده

وقت دکترم فرداس میپرسم ازشمادرشوهرم پدرمو دراورده برو بزن چون خاهرشوهرتو زدن

شما بارداری؟؟؟وای من یادمه تو مراحل طلاق بودین ..برگشتین به همسر اولتون یا مجدد ازدواج‌ کردین؟؟

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158

من خودم بی متفی هستم .همسرم A+ تو دوران بارداری یکی زدم‌.بچه هاهم هم مثبت بودن .دوز دومش رو بعد از زایمان زدم .

کلا امپول رگام برای مادران با گروه خون منفی که فرزندشون مثبت هست استفاده میشه

شما بارداری؟؟؟وای من یادمه تو مراحل طلاق بودین ..برگشتین به همسر اولتون یا مجدد ازدواج‌ کردین؟؟

سلام گلم

چ بد ک با خاطره های بدم یادتم 

ن جداشدم دوسالی بعدش ازدواج کردم با شخص دیگه قشنگم

سلام گلمچ بد ک با خاطره های بدم یادتم ن جداشدم دوسالی بعدش ازدواج کردم با شخص دیگه قشنگم

الهیی که خوشبخت بشی عزیز دلم..نی نی هم سالم و سلامت بیاد بغلت...منم دعا کن خوشگلم.

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
الهیی که خوشبخت بشی عزیز دلم..نی نی هم سالم و سلامت بیاد بغلت...منم دعا کن خوشگلم.

مچکرم گلم

انشالله شمام عاقبت بخیرشی و همه خواستهات برسی