2777
2789
عنوان

خواستگاری واس برادرشوهر

1503 بازدید | 95 پست

دوستان شما تو این موقعیت چه واکنشی نشون میدین 

واس برادرشوهرم یه دختر پیدا کردن خواستگاری رفتن تحقیقاتشو کردن الان ک قراره با پدر دختره حرفای اخر  بزنن دیروز وقتی همسرم سر کاربوده بهش زنگ زدن رفته خونه باباش اونجا با برادرش حرف زده منم  هیچ اطلاعی نداشتم بعد ک اومده خونه میگه جریان این بود (شوهرم گفت تا قبل این اطلاعی نداشته نمیدونم راست میگه یا نه)(و البته مادرشوهرم همیشه میگه بدون عروسم نیا خونمون حالا انگار حرفاشون محرمانه بوده...)

بنظرتون چه واکنشی نشون بدم به مادرشوهری ک همیشه میگه دخترمی الان واس پسرش رفته خواستگاری این همه جلو رفتن نخواسته به من یه کلمه هم بگه!همیشه هم حرفشو میزد ک مثلا واس مناسبتا و خریدای برادرشوهر من کمک حالش باشم درحالی ک حالا آدم حسابم نکردن!

حق دارم بین حرفام بهش بفهمونم دیگه از من انتظار هیچی نداشته باشن یا کاری نداشته باشم ؟

با اجازه استارتر

بچه ها بلو بانک تا ۱ شهریور یه طرح باحال گذاشته که به ازای دعوت هرنفر به بلو بانک ۱۰۰ تومن به دعوت کننده و ۱۰۰ تومن به دعوت شونده پول میده

یعنی یه خانواده ۵ نفری میتونه ۱ میلیون جایزه بگیره

اگه بلو ندارید و میخواید واردشید

برای اینکه اولین ۱۰۰ تومن رو بگیرید باید کد دعوت بزنید

این کد دعوت منه:

OVCL7I

تیکر کنکوره  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا منم همین بود روز عقدش فهمیدم ،راه دور بودم عقدش نرسیدم برم ،نمیدونم من کاری نکردم 

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

چه بهتر توام مرحله اخربگو .گلگی هم کنی میشه دلخوری .

حالا برادرشوهرم رفتن خواستگاری  همشم برادرشوهرم میومد اون ۱هفته ام حرف میزدن برام تعریف میکرد من دوست نداشتم تو ماجرا باشم

چیزی بگی میگن از حسادته ،تو هم از این به بعد مسایل اینجوری رو دیر بهشون بگو ،من میخام حامله شدم  به خونواده شوهرم هیچی نگم تا چهار پنج ،مثل خودشون که روز عقد گفتن

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡