دیشب تو حال دراز کشیده بودیم با دخترم،دخترم ۵ سالشه،همینجوری گرم صحبت بودیم ،قبلش دخترم دوچرخه شو شسته بود آورده بود تو خونه،دوچرخه پشت سرش بود،سرش رو برگردوند،یهو ترسید بغلم کرد گفت دوچرخه رو آدم دیدم ،جالب اینه منم همون لحظه که دخترم سرش رو برگردوند منم سرم رو برگردوندم و منم دوچرخه رو آدم دیدم و جا خوردم، به نظرتون خطای دید بود یا شبهی،جنی ،چیزی بود؟
اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خطای دید بوده ،گاهی توی نور اینجوری میشه،منم چند شب پیش اخر شب پاشدم رفتم توحال خواستم سکته کنم،دوتا بالش بود اینا نور ماه و تاریکی افتاده بود روش یک لحظه فکرکردم یه آدم نشسته