2777
2789

منو شوهرم چون زود ازدواج کردیم تصمیم داشتیم چند سال بعد بچه بیاریم تا خودمون شرایطمون اوکی باشه 

بعد این خانواده شوهر هی بهمون بچه بچه میکردن شوهرم محترمانه بهشون میگفت نمی‌خواهیم فعلا

چ بی ادبی

...دارم لاغر میکنم خیلی برام سخته اما چاره ای ندارم شدم ۱۱۰کیلو اگه امضامو دیدی بهم تذکر بده ک حتما باید وزنم و کم کنم مرسی باربی جون💕درحال انجام کارهای مهاجرتی هستم...مقصدآلمان...به انرژی مثبتون نیاز دارم خوشگلای من:)

خلاصه به من انگ نازایی زدن ، تو دعواهای ما رفتن پیش فامیل نزدیک من نشستند و گفتند نازاست زن دیگه میگیریم برای پسرمون ، بعد که من به روشون اوردم حرفشون رو انکار کردن و گفتن اشتباه و دروغ هست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه به من انگ نازایی زدن ، تو دعواهای ما رفتن پیش فامیل نزدیک من نشستند و گفتند نازاست زن دیگه میگ ...

این ک یه ترفند تو خیلی از خانواده هاست ک عروس را کاری کنن بچه بیاره ....اصلا مهم نیست ، بخند ب ریششون و بگو اره من نازام حالا ک چی ....

چقد امروز فازامون یکیه😃

عه اره

...دارم لاغر میکنم خیلی برام سخته اما چاره ای ندارم شدم ۱۱۰کیلو اگه امضامو دیدی بهم تذکر بده ک حتما باید وزنم و کم کنم مرسی باربی جون💕درحال انجام کارهای مهاجرتی هستم...مقصدآلمان...به انرژی مثبتون نیاز دارم خوشگلای من:)
بعد دیدم رفته یه انگشتر برام خریده ،روش دعای بارداری بود، هیچوقت ننداختم ، توقع داشت من بندازم برم ا ...

این دگه چطورانگشتریه عکسشومیذاری ؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

این ک یه ترفند تو خیلی از خانواده هاست ک عروس را کاری کنن بچه بیاره ....اصلا مهم نیست ، بخند ب ریششو ...

رفتن به پدر مریض قلبی و پیر من اینو گفتن ، خوب به خودم میگفتن، جرات ندارن به من بگن 

ما تا ده سال بعد ازدواج اقدام نکردیم چون دلمون نمی‌خواست بچه داشته باشیم

رفته بودیم سفر، مادر بزرگ شوهرم برام گیاه کوهی می‌کند میگفت برای درمان نازایی خوبه🤣🤣 انقدر اون موقع تو دلم خندیدم که نگو😆 چه سریع حرف در میارن بیچاره ها😆