2777
2789

واقعا از خودم خجالت میکشم آخه امتحان آنلاین بود امسال نمره رو داده 7😐 باورم نمیشه برا بار دوم افتادم عرضه تقلب هم نداشتم🤦‍♀️

معجزه خود تویی ...🩵🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره

امار سخته کلا 

یوتیوب ببین 

بایع استاد خوب بردار که پاست کنه

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

امار سخته کلا یوتیوب ببین بایع استاد خوب بردار که پاست کنه

وای این ناراحتم میکنه که دوبار افتادم اونم تو آنلاین بعد بهم 7 داده خب من که پاس نمیشدم لااقل 9 میدادی 

معجزه خود تویی ...🩵🌱

وای این ناراحتم میکنه که دوبار افتادم اونم تو آنلاین بعد بهم 7 داده خب من که پاس نمیشدم لااقل 9 میدا ...

خواستم بپرسم دانشگاه چطوره خوبه؟

از استاد ها راضی هستین؟

برای این رشته استاد های خوبی داره؟

بنظرتون جو درسی و تحصیلی دانشگاه واسه این رشته خوبه یا برم دانشگاه غیر انتفاعی؟

واینکه رفت و آمد سخت نیست ؟

یه سوال دیگ اینکه من میخوام از طریق معدل ثبت نام کنم 

چون نمیدونم با رتبه کنکورم قبول میشم یانه شرایط ثبت نام چیه چطوری باید اقدام کنم برای ثبت نام وایسم تا نتایج سنجش و انتخاب رشته یا لازمه حضوری بیام از دانشگاه بپرسم؟

و اینکه من میخوام ترم اول رو فقط خوابگاه بگیرم شرایط خوابگاه و اینکه کدوم خوابگاه رو ممنون میشم معرفی کنین

خواستم بپرسم دانشگاه چطوره خوبه؟از استاد ها راضی هستین؟برای این رشته استاد های خوبی داره؟بنظرتون جو ...

اساتید اره خوبن بستگی داره بعضیاشون هم جالب نیستن دانشگاه هم یکی از دوستام غیر انتفاعی میرفت اومد آزاد میگفت اونجا جو جالبی نداشته کلا حس وحال دانشگاه نداره از لحاظ قیمت هک تفاوت فاحشی ندارن ببین درکل خب یه عده ای درس خونن جو کلی هم بد نیس ولی خیلیا تو حاشیه وعشق وحال هستن بستگی به خودت داره برای معدل هم خیلی سخت نمیگیرن برا ثبت نام

معجزه خود تویی ...🩵🌱

اساتید اره خوبن بستگی داره بعضیاشون هم جالب نیستن دانشگاه هم یکی از دوستام غیر انتفاعی میرفت اومد آز ...

چه خوب ممنون که جواب دادین لطف کردین

درسته 

میشه اگه امکانش هست چون شما تجربتون بیشتر هست اساتیدی که خوب هستن رو بعدا بهم بگید که توی انتخاب واحد حواسم باشه ؟

چه خوب ممنون که جواب دادین لطف کردیندرسته میشه اگه امکانش هست چون شما تجربتون بیشتر هست اساتیدی که خ ...

اره حتما میخوای درخواست دوستی بهت بدم چند تارو بگم?

معجزه خود تویی ...🩵🌱