2777
2789

صدقه بده نیازمند حل میشه ان شاا... ، 

به گدا نده   به یک خانواده آبرومند بده

پول یا غذا 

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری باز شد؟ با چه دعایی

بیشتر گره های زندگی ام با توسل به امام زمان ع باز میشه

نماز استغاثه اقا امام زمان علیه السلام رو میخونم

مخصوصا اگر توی نماز استغاثه با سوره فتح بخونی

و حاجت هامم بیشتر با نذر انعام برای آقا امام رضا علیه السلام ❤️

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
بیشتر گره های زندگی ام با توسل به امام زمان ع باز میشهنماز استغاثه اقا امام زمان علیه السلام رو میخو ...

تو نماز استغاثه امام زمان سوره فتح رو بخونم؟ 

بعد ختم انعام به روش خاصی هست؟ 

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹
تو نماز استغاثه امام زمان سوره فتح رو بخونم؟ بعد ختم انعام به روش خاصی هست؟

بله توی مفاتیح نوشته 

کلا نماز استغاثه، دو رکعت نماز مثل نماز صبح هست و بعد یه دعا یه و نیم صفحه زیر آسمان

برای تاثیر بیشتر میگن توی رکعت اول بعد از حمد سوره فتح بخونید و در رکعت دوم سوره اذا جا نصرالله 

منکه به این روش هرچی خوندم نتیجه گرفتم

مال نذر انعام هم، برای حاجت معمولی، یکی نذر میکنم ولی مال حاجت مهم سه تا نذر میکنم، یکی شم میخونم و دوتا دیگه، بعد از گرفتن حاجت میخونم

حتما باید زیر آسمان دعاش خونده بشه؟

این چیزی که توی مفاتیح نوشته اینه دعا زیر آسمان خوانده بشه

تا حد امکان بهتره زیر آسمون باشه ولی شاید عیبی نداشته باشه، ولی بازم نمیدونم

حالا دعاش طولانی نیست

این چیزی که توی مفاتیح نوشته اینه دعا زیر آسمان خوانده بشهتا حد امکان بهتره زیر آسمون باشه ولی شاید ...

ممنونم از استادم میپرسم، تا حالا این نمازو نمیدونستم همیشه نماز امام زمان میخوندم

ممنونم از استادم میپرسم، تا حالا این نمازو نمیدونستم همیشه نماز امام زمان میخوندم

اره بپرسید بهتره

نماز امام زمان علیه السلام هم خیلی خوبه مخصوصاً خوندن شب جمعه 

ان شاءالله که حاجت روا باشید