2777
2789
والا من پیجه محصولات کره ای اصل از کره جنوبی رو دارم این کرم مربوط به من گول گوشتی هم می‌فروشیم ینی ...

آنلاین شاپ داری ؟ پیجتو بده 

راستی من از قبل بهت درخواست داده بودم رمان دانشجوی تنگ من فصل دومشو خونده بودی گفتم اخرش چیشدش

یوخ یوخ یوخ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آنلاین شاپ داری ؟ پیجتو بده راستی من از قبل بهت درخواست داده بودم رمان دانشجوی تنگ من فصل دومشو خوند ...

عههههههههههههههههههههههههههه تویییی؟ کلی خوشحال شدم دختر نگا نی نی سایت به این بزرگی آیت وقته شب پیدات کردم! والا نخوندم واقعیتش اما اونی که دادم کانت خوده نویسنده بود بهش پیام دادم میگفت باید 30 تومن پول بدی تا رمان بفرستم 

عههههههههههههههههههههههههههه تویییی؟ کلی خوشحال شدم دختر نگا نی نی سایت به این بزرگی آیت وقته شب پید ...

آره من بودممممم همون اول دیدمت فهمیدممممم رمانش چرت بودد فصل دوش واسه چی بود درستش میکردی می‌رفت دیگه 

یوخ یوخ یوخ 

آره من بودممممم همون اول دیدمت فهمیدممممم رمانش چرت بودد فصل دوش واسه چی بود درستش میکردی می‌رفت دیگ ...

واقعیتش آره از چرتم اونور تر بود! منم دیگه ادامه تداوم ببین یه کانال رمان دارم نور الانو کلی رمان میزاره یکی از یکی جذاب‌تر بصبر بفرستم 

بیا 

خب نمیشه انگاری لینک جایی رو فرستاد 😑

واقعیتش آره از چرتم اونور تر بود! منم دیگه ادامه تداوم ببین یه کانال رمان دارم نور الانو کلی رمان می ...

جیگری 💋💋 یه چنل رمان بده خارجی بذاره ایرانی همه رو خوندم 

یوخ یوخ یوخ