2777
2789

همش بگه فقط با زبون دوست دارم ، عاشقتم ولی وقتی حال نداره حوصلتو نداره میخاد بیاد درسته قورتت بده ، پاچه بیخودی میگیره ، رفتارش در حدی ک توهین امیز باشه بگی بهش کات کنیم همش یا زنگ بزنه یا پیام بده ، ولی وقتی جوابشو میدی پرو میشه و بازم همون رفتارشه و درست نمیشه جا اینکه از دلت دربیاره بدترش میکنه ، رابطه تموم شده 

ولی با زنگ و پیامای چرت و الکیش ول کنت نیست ( در صورتی ام ک میگه من مقصر نیستم و اشکال نداره نمیخای این رابطه رو ) ولی میاد راجب تو بیو میذاره ، عکس گردنبدی ک از تو داره میذاره پروفایل ، عکسای غمگین و شکست عشقی و.. این چرت و پرتا رو میذاره ، چیکار میکنین با ی همچین روانی ک همه فکر و ذهنتو درگیر کرده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کات کردن همراه با بلاک پیش میره. این که هر دقیقه چکش کنی یعنی می خوای با این آدم سمی ادامه بدی ولی ن ...

نمیدونم چرا واقعااا چکش میکنم اونم چک میکنه منو مطمئینم ولی حالمو بهم میزنه از رفتاراش