2777
2789

سزارین کردم بی دلیل میخندم

اومدم خونه پدری،مامانمو میبینم میزنم زیر خنده اونم خنده ش میگیره

سر چیزای کاملا عادی حرفای روز مره و کاملا معمولی ،اصلا چشممون ک بهم میوفته

نمیدونم چرا

شاید مسخره بنظر بیاد ولی بخدا دارم عذاب میکشم

چیکار کنم

از غروب تا الان رو این شکم پاره نشسته بودم کمرم و دلم داره منفجر میشه

اگر کسی راهی بلده ک خنده م نیاد کمکم کنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وختی میخندی دستتو بذار رو بخیه ت نگه دار نترس طوری نمیشه 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی دراز میکشم بیشتر میخندم

بخدا از ترس خنده از صبح ک بیدار میشم تا الان ک نصف شبه شاید دوتا دوساعت ک بچه خوابه من بتونم دراز بکشم بخوابم

اینم مامانمو بیرون میکنم بخدا درم میبندم ک نیاد تو

دارم داغون میشم

هفت روزه زایمان کردم هنوز هر چهار ساعت دوتا شیاف میزارم برای درد

برای بخیه هام خیلی بده نه؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تو یه برنامه دختره می‌گفت خاله ام انقد خندید بردیمش بیمارستان بیهوشش کردن درست شد یاد اون افتادم

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
وختی میخندی دستتو بذار رو بخیه ت نگه دار نترس طوری نمیشه

بخدا مجبورم از ترس تمام نشستم

میترسم بخیه هام عفونت کنه

شستشو هم هر روز میدادم امروز. دیگه ندادم

هنوز میسوزه بخدا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی دراز میکشم بیشتر میخندمبخدا از ترس خنده از صبح ک بیدار میشم تا الان ک نصف شبه شاید دوتا دوساعت ...

نه عزیزم برای بخیه هات بد نیست. اونا هیچی نمیشن. قشنگ بلند شو پیاده روی هم بکن. هرچی بیشتر بخوابی، عوارض بعدیت بیشتره

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
بخاطر داروی بیهوشی بوده احتمالا تا فردا خوب میشی

هفت روزه زایمان کردم

بیحسی بودم

بخاطری ک بیحس نشدم کامل نیمه بیهوشم کردن

درد کمرم هم امانمو بریده ولی از ترس درد بخیه هام مجبورم همش بشینم 

دیگه مثل الان تماما خمیده راه میرم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخدا مجبورم از ترس تمام نشستممیترسم بخیه هام عفونت کنهشستشو هم هر روز میدادم امروز. دیگه ندادمهنوز م ...

نترس عزیزم خدارو شکر ک روحیه ت خوبه .ادامه بده😌

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

نه عزیزم برای بخیه هات بد نیست. اونا هیچی نمیشن. قشنگ بلند شو پیاده روی هم بکن. هرچی بیشتر بخوابی، ع ...

میگم ک کلا نمیتونم بخوابم وقتی میخوابم هم بیشتر خنده م میگیره هم خیلی درد دارم وقتی میخندم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40