برادر شوهرم استخدام آتش نشانی شده راه میره میگه استخدام شدم نونم تو روغنه هر وقت اونجا هستیم مدام تکرار میکنه شوهر منم شرکت نفتی ولی انگار با حرفاش میخاد حرص مارو دربیاره چه کنم باهاش
انقدر الکل خورده بود که نمیتونست رو پاهاش وایسه ، سوارش کردم گوشیشو در آورد دیدم داره یه چیزایی تایپ میکنه ، حالش بد شد ماشینو نگه داشتم وقتی داشت پیاده میشد گوشیش افتاد ، برداشتم دیدم برا یکی نوشته: " بی تو غرق شدم تو دنیایی که ازش بیزار بودم "تازه اونجا بود که فهمیدم آدما چرا بد میشن💔🙂
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من شنیدم ماهی ۵۰۰ میلیون درآمد دارن تازه سفر به جزایر اسکاندیناوی با بهترین هتل و به صورت رایگان هم هست
به ازای هر آتیشی هم کع خاموش میکنن یه خونه تو زعفرانیه تهران هم بهشون میدن
من تلاش نکردم؟ من که بهجای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونهها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستمو دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟
ببین حقوقشون به حدی زیاده که هربار به جز پس انداز وخوراک وپوشاک میتونن یه ویلاهم بخرن،تازه خوده اداره هم بهشون خونه رایگان میده بنامشون میکنه،ازدواج هم کنن بهشون کادو حسابی میده،برای بچه دارشدن که نگو زمین میزنن بنامشون،یعنی یه جوری بهشون میرسن چشم فک وفامیلاسون دربیاد
بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍