2777
2789
عنوان

خواهر کوچیکم منو میزنه🥺😭

248 بازدید | 16 پست

سلام این اولین تاپینگمه....من یه خواهر دارم 1۱ سالشه خودمم نزدیکای 23 ام.....یه داداش ۲۶ ساله هم دارم....وخب خواهرم همش روی من دست بلند میکنه مثلا دیروز روی تختم لم داده بودم توی گوشیم میچرخیدم اینم اومد تو تا میخوردم کتکم زد....موهامو کشید لگد میزد و.....داداشمم منو خیلی دوسم داره و همیشه از من دربرابر اون دفاع میکنه ولی اون هی جیغ میزنه و میزنه زیر گریه داداشمم مجبور میشه بغلش کنه.....چیکار کنم واقعا از دستش خسته شدم.......به مامان و بابامونم میگم ولی اونا محل نمیدن و از دار دنیا فقط داداشم میدونه من چی‌ میکشم و حتی یه شبایی میاد بغلم میکنه و همیشه میگه قربونت برم تو مظلومی‌‌ این بچه همش تو رو میزنه....چیکار کنم واقعا میشه راهنماییم کنین؟؟؟😭😭😭😭😭

کَسی‌نبود‌فِکرَم‌جُزِخودَم!🥀🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه چیزا از خودت دفاع کن چی بکم اخه اصلا اختلاف سنیتون هم کم نیست...خواهرت واقعا....چی بگم اخه چرا اینطوری میکنه؟ حدست چیه

به مامانت بگو اگه با یجیزی بزنه من ناقص شم)(دور ازجون) شما جواب میدید؟ اگه گفتن ولش کن فلان حق اعتراض ندادن  بگو پس منم اگه زدم از خودم دفاع کردم یچیزیش شد  نمی‌تونید اعتراض کنید

بیبی قول میدم کسی مثلت نیس...❤                

مگه زور نداری تو هم بزنیش

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

ساده ای؟من و خواهرم بیست سال اختلاف سنی داریم😊🥱..رابطمون خوبه خداروشکر...ولی اگه جای تو بودم همچیییین میزدمش که از جاش بلند نشه...

چی خوشحالت میکنه؟ 🤔 همونو برات آرزو میکنم هموطن عزیزم 🤲💞🫂...لطفا برای خونه دارشدنم دعا کنید 😭 چندساله شروع کردیم به خونه سازی اما هی اتفاق های بد میفته و بناییمون تعطیل میشه..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست😍...میشه لطفا برای خوشبختیم دعا کنین🙏🥹🥲🫠😘

بچه ۱۱ساله دیگه کودک نیست یه نوجوانه..ببخشید مگه مرض داره؟یعنی شما هیچ چی نمیگی؟اونم هییچی نمیگه چرا اینکار رو میکنه؟ یهووووووو در اتاقت رو باز میکنه دِ بزززرزززززن 😑 شما هم فقط میزاری بزنت؟ چرا با عقل جور در نمیاد..نمیتونم هضمش کنم

چی خوشحالت میکنه؟ 🤔 همونو برات آرزو میکنم هموطن عزیزم 🤲💞🫂...لطفا برای خونه دارشدنم دعا کنید 😭 چندساله شروع کردیم به خونه سازی اما هی اتفاق های بد میفته و بناییمون تعطیل میشه..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست😍...میشه لطفا برای خوشبختیم دعا کنین🙏🥹🥲🫠😘

یه بار حسابی بزنش دیگه نمیاد بچه که نیست جوابشو نمیدی

آخ که خیلی موافقم 

خودم آدم آروم و مهربونیم و همیشه مشکلاتو با صحبت حل میکنم ولی اینجا واقعا اعصابم نمی‌کشه باید یبار تا میخوره بزنیش کبود بشه حالیش بشه هر کنشی یه واکنش داره 

کاربری دست چندنفره، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                      نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                                   1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و افراد زن ستیز و رو مخ) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                             ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)