2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم وقت بخیر توی تاپیکی گفته بودین سویق بدین به بچه هاتون واسه قد و وزن شما چه سویقی دادین رش ...

من الان تقریبا ۳ساله با سویق حلوا درست میکنم میدم بخوره ،کلا قدش از همسن سالش خیلی  بلنده .وزنشم خوبه  ،.باید سویقی که می خرید کامل باشه،یعنی فقط سویق گندم یا عدس یا ....نباشه روش بنویسه کامل،

الهی یه روز بیاد که همه از ته دل شاد باشیم .🌹
می گفت نامزدمه عقد نکرده بودن

همونه ک نامزدش توی جن گ دوازده روزه شهیدشد

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

سویق و میخرید؟ چه مارکی؟ از وقتی سویق میخوره قدش بهتر شد؟

بله سویق آماده می خرم .مارک کارخانه ای ندارن باید از عطاری بخری که برای هر عطاری متفاوته .بعنی هر عطاری سویق ساخت خودشو داره .واسه قد و وزن عالیع

الهی یه روز بیاد که همه از ته دل شاد باشیم .🌹