2777
2789

فکر میکردم فراموشش کردم امشب اتفاقی جایی که امکان نداشت دیدمش حس میکنم هنوزم میخوامش فکر میکردم متنفرم ازش

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 تیکر هدفمه باردار نیستم😐😂

چندوقت کات بودین 

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم هیچ وقت نبینمشنمیدونم واکنشم چجور میشه ولی اصلا دوست ندارم الان ببینمش حداقل وقتی ببینمش که ...

خیلی بده انگار همون حس قدیم دوباره زنده میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بلهو بدیش اینکه فامیلجلو چشممم

خداصبرت بده امشب دیدمش تا خود خونه دمق بودم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من متاهلم دوس پسر سابقم یهوی دیدم.اصلا عشقی بهش نداشتم.ولی پسر بدی نبود.پا پیچم شد خیلی نرسبدم و بدم اومد دنبالم اومد پیگیر شذ گفتم دنبالم نیا متاهلم.گفت موردی نیس.این فهمیدم بیشتر بدم اومد.شوهر منم ادم بسیار حساسیه بزور تا از دستش راحت شدم

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

ب نظرم با ادمی ک روزی رابطع ای داشتی و بهش حس داشتی هیچ وقت نمیتونی مث ی ادم عادی رفتار کنی حتی سالها بعد

من واقعا سعی میکنم نبینمشون 

تو سخت ترین دوران زندگی روحی روانی🥺(خانمم دوستان)…

۲ ساله

پ معلومه عمیق دوسش داشتی ک بعد 2 سال دوباره با دیدنش دلت لرزیده 

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

بلهو بدیش اینکه فامیلجلو چشممم

وااای این خیلی بده سعی کن هرجا هس نری ک اذیت نشی 

فامیله 

نه اصلا 

بیشتر حالم بهم میخوره ازش

هر عروسی میرم خوشگل میکنم خوب سرچوپی هم میرم نامحسوس ک نگاه میکنم انگار میسوزه رسما🤦🏻‍♀️😂

بعضی از چالش‌ها و مسیرهای زندگی رو باید به تنهایی طی کرد. در این مواقع، تکیه‌گاه اصلی فرد، خودش و ایمانش به خداست. این امر می‌تونه به رشد فردی و استقلال منجر بشه و نشون می‌ده که گاهی برای رسیدن به موفقیت، نیاز داریم که از دیگران فاصله بگیریم و به درون خودمون رجوع کنیم🌱🤍✨