دو تا از دوستام (با هم دوستن)خیلی آدم های مزخرفی ان مثلا پیام میدی آنلاینن و استوری می ذارن ولی تا چندین روز جواب نمیدن و به شدت دو رو هم هستن به نظرتون قطع ارتباط کنم؟ اگه اره راهکار هم بدید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوستین دیگه فامیل که نیست مجبور باشی کات کن بره بابا حوصله داری ؟من چند تا رو اعصاب و رو مخی دارم ولی مال من فامیلن نمیتونم کات کنم اوووف یادم افتاد نصف شبی کاش دوست بودن دمشون رو قیچی میکردم از زندگیم
خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر
دیگه نه بهشون پیام بده نه زنگ بزن نه استوریهاشون رو رپلای بزن کلا محلشون نده اونا اگه تو براشون مهم باشی یه حرکتی میزنن وگرنه که کات میشه به همین سادگی
خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر
دیگه نه بهشون پیام بده نه زنگ بزن نه استوریهاشون رو رپلای بزن کلا محلشون نده اونا اگه تو براشون مهم ...
ببین مثلا شده اول اونا پیام بدن ولی بعد که من سر صحبت رو باز می کنم کلا انگار از عمد میرن تا هفته بعد بخاطر همین تصمیم گرفتم قطع رابطه کنم که اعصابم بهم نریزه