2777
2789
عنوان

قطع ارتباط

120 بازدید | 15 پست

دو تا از دوستام (با هم دوستن)خیلی آدم های مزخرفی ان مثلا پیام میدی آنلاینن و استوری می ذارن ولی تا چندین روز جواب نمیدن و به شدت دو رو هم هستن به نظرتون قطع ارتباط کنم؟ اگه اره راهکار هم بدید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا الان باید میکردی 

دیگه کسی که آنلاین جواب نده انسان نیست اونم چند روز 

معلومه از قصده

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد    :https://harfeto.timefriend.net/17222851450537

ببین در حد سلام علیک باش 

دوست بد اعصاب ادمو بهم میریزه

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  

دوستین دیگه فامیل که نیست مجبور باشی کات کن بره بابا حوصله داری ؟من چند تا رو اعصاب و رو مخی دارم ولی مال من فامیلن نمیتونم کات کنم اوووف یادم افتاد نصف شبی کاش دوست بودن دمشون رو قیچی میکردم از زندگیم 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 

من بودم میکردم

وقتی نادیدت میگیرن تو هم محل نده 

کاری که خودم کردم درسته سخته ولی گاهی تتهایی بهتر از بودن با بعضیاس

دنبال جایگزین باش کلاس مختلف برو و فعال باش.

تا الان باید میکردی دیگه کسی که آنلاین جواب نده انسان نیست اونم چند روز معلومه از قصده

مثلا حتی به یه هفته هم می کشه اصلا امکان نداره بگیم ندیده یا سرش شلوغ بوده وقتی همش انلاینه

دیگه نه بهشون پیام بده نه زنگ بزن نه استوریهاشون رو رپلای بزن کلا محلشون نده اونا اگه تو براشون مهم باشی یه حرکتی میزنن وگرنه که کات میشه به همین سادگی

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 
دیگه نه بهشون پیام بده نه زنگ بزن نه استوریهاشون رو رپلای بزن کلا محلشون نده اونا اگه تو براشون مهم ...

ببین مثلا شده اول اونا پیام بدن ولی بعد که من سر صحبت رو باز می کنم کلا انگار از عمد میرن تا هفته بعد بخاطر همین تصمیم گرفتم قطع رابطه کنم که اعصابم بهم نریزه