2777
2789
عنوان

دوستم شلوارمو قرض گرفته بود

| مشاهده متن کامل بحث + 6167 بازدید | 216 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با اون اصلا در ارتباط نیسم ن پیام ن زنگ ن رفت و آمد هیچیولی اون مواقعی ک بهم نیاز داره یادم میفته

چرا ارتباطت رو باهاش قطع نمیکنی یه ذره جسارت داشته باش 

من یه دوست داشتم همینقدر بیشعور بود موقع کارش به من زنگ میزد پیام میداد یروز دیگه برا همیشه جوابش رو ندادم این دوستا بدرد نمیخورن دوست نیستن خدمات دهی رایگان میخوان 

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

یگیر ازش بنداز جلو سگ. دفعه ی دیگم گفت لباسس بده . بگو من چندشم میشه نمیتونم لباسی که به کسی میدم بپوشم. نمیدم. تامام

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

یگیر ازش بنداز جلو سگ. دفعه ی دیگم گفت لباسس بده . بگو من چندشم میشه نمیتونم لباسی که به کسی میدم بپ ...

دفعه دیگه ای وجود نداره منتظرم شلوارو بگیرم بندازم‌ اشغال بعد بلاکش کنم

بهش پیام بده بگو عزیزم راستش اونروز که شلوارم را پوشیدی دیذم شورت نداشتی و دیگ دلم نمیاد شلوار را بگیرم ازت چون تازه خریده بودم اونم قیمت بالا لطفا بردار برا خودت و پولش را بی زحمت برام بریز یه دونه دیگ بخرم 

بهش پیام بده بگو عزیزم راستش اونروز که شلوارم را پوشیدی دیذم شورت نداشتی و دیگ دلم نمیاد شلوار را بگ ...

زنگ میزنم جواب نمیده

بعید میدونم پولشو بده ولی بهش میگم همینطوری🥲

من خودمم زنگ بزنم بخوام بگم خجالت می کشم ولی قطعا پیام میدادم اخه 1400 اونم شلواری که نپوشیده بودی و ...

اره منم خجالت میکشم

اگه ب من بود الان بلاکش کرده بودم

مامانم نمیزاره 

میگه تو اون همه پول داده بودی نتونستی بپوشی اون رایگان حق نداره لباسای تورو بپوشه ازش بگیر بنداز جلو سگ ولی دست اون نمونه