2777
2789
عنوان

دوستم شلوارمو قرض گرفته بود

| مشاهده متن کامل بحث + 6168 بازدید | 216 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برگ هایم خزان شد 

وای اصلا نمیتونم تصور کنم کسی لباس ازم قرض بگیره 

خواهر اصلا بهداشتی نیست نکن از اینکارا من کسی اصرار کنه بهش لباس بدم هم نمیدم زوری که نیست 

مگر نهایتا یه شالی روسری چیزی اونم فقط در حد پرو یا کلا قصد داشته بشم ببخشم و پس نگیرم 

شلوارت ک دیگه پوشیدنی نیست بده به خودش ولی مفتی نه یا پولشو بگیر یا یه لباس یا کیفی چیزی خرید ک نو بود بگیر پسش نده 

با اینا باید مثل خودشون رفتار کرد تا متوجه بشن

در دایره ی قسمت ما نقطه ی تسلیمیم ...لطف آنچه تو اندیشی ،حکم آنچه تو فرمایی

اگه میخواست پول بده از لباس فروشی میخرید خب

زنگ بزن بياره ولي دگ نپوش 

واسه‌رسیدن‌منوعشقم‌وخوشبختیمون‌یه‌صلوات‌میگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍

منم بودم دیگه به دلم نمی‌نشست بهش بگو بهت خیلی میاد میخواهی مال تو باشه ؟!ازش پولشو بگیر یکی دیگه بخ ...

پول میده آخه؟ میگه اگه قرار بود پول بدم ک یکیشو میخریدم

چجوری بگم پولشو بده؟😭😭

دقیقا میترسمبعضیا چشونه واقعاولی حیف پولممامانم میگه بگیر بنداز جلو سگ ولی نزار دست اون بمونه 🤦🏻‍♀ ...

انگار بخشیدی به گدا ولش کن 

منم ی دوست داشتم خیلی ازم لباس میگرفت میرفت مسافرت با دوس پسرش یبار بردمش بازار ۷ سال پیش ۲ میلیون خورده ای لباس خریدم براش ب امید اینکه از من دست برداره اما کلا اخلاق یسری ادما همینه عادت دارن انگاری

ولی اگر گرفتی نپوش چون خطرناکه انواع قارچ و عفونت و بیماری انتقال میده اینکار بهداشتی نیس

حتما حتما پولشو ازش بگیر 

با همچین آدم بی لولی ک دستمال خیابونیه هم کات کن و حتی اگه شلوار پس آورد بهش دست هم نزن 

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥

من اصلا باهاش ن بیرون میرم ن پیامی هیچی چون خیلی اهل پسر و .. هساونم کارش افتادنی بهم زنگ میزنه فقط

بگو شلوار برا خودت پولش رو بده من رو وسایلم حساسم خوشم نمیاد دست به دست بشه