2777
2789

1 پیرو اون تاپیک باید به عرضت برسونم قوم بزرگ غیور ما هیچوقت سعی در تفرقه افکنی نژاد پرستی نداشته ما ریشه داریم و از هیچ چیز و هیچ کس هیچ واهمه ای نداریم زن بچه مرد مسن جوان همه همه در کنار هم به آبادانی کمک میکنیم 

2 حسادت و نظرتنگی تو سیرت و دل ما جایی نداره به دریا دلی معروف هستیم سفره هامون و مهمان نوازی زبانزد این خودشیفته بودن نیست حقیقت محض ما خوب مطلق نیستیم همه جا خوب بد وجود داره

3 به تفنگ برنو قسم خوردیم که هیچوقت خیانت نکنیم و صادق باشیم 

4 رسم های مختلف خودمون رو داریم که با لایحه های عمیق فرهنگ محلی مون آمیخته شده و ما دوستش داریم 

5 توی عروسی عزا شادی غم مثل کوه پشت هم می ایستیم 

سعی میکنیم با انجام کوچکارین کاری باعث کمتر شدن غبار غم به روی دل خانواده داغدار بشیم و تا لحظه آخر با اون ها همدردی بکنیم بله ما خواننده و ساز سورنای مخصوص جشن فاتحه خوانی داریم مردان زنان در کنار یکدیگر برای از دست دادن عزیز شأن از ته دل مویه میکنند بر سر و صورت خود میکوبند و خاک به سر شانه ها می‌ریزند اماااااا این دلیل نمیشه شمایی که از رسم های ما اطلاع و آگاهی نداری نظر بدی 

ز دیار ایران باستان خاندان پر شکوه هخامنشیان اصالت ستودنی بختیاری فرزند زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست شیدا و دیوانه فوتبال طرفدار سه آتیشه استقلال کبیر 💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه و عظمت ایران آسیا 

چه قد شما و کردا بزرگ میکنین یه حرف رو

اصلا حرفش منطقی بود

گفت اینجور تو سر و کله زدن باعث رعب و حمله عصبی میشه

ما هم لر نیستیم ولی اخرین مراسم دو تا زن داد میزدن و اصلا جالب نبود

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😍😍💕💕

فقط ایران ♥️👑کوروش شاه ِ شاهان 👑 وطنم💚🤍♥️تورا با تمام زخم هایت دوست دارم،چون هنوز به خوب شدنت امیدوارم🤍🕊️yogi girl🧘🏻‍♀️بدنساز🏋🏻‍♀️ ......شدی قلب و تن و‌روحم شدی بال و‌پر و جونم شدی ، همه ی منظورم💕💍درخواست دوستی نمی پذیرم با احترام🩵  گاهی باید باخت تا بُرد....🌸💛

چه قد شما و کردا بزرگ میکنین یه حرف رواصلا حرفش منطقی بودگفت اینجور تو سر و کله زدن باعث رعب و حمله ...

میشه بس کنی 

حرفش بد نبود یا خوب نبود دردی دعوا نمیکنه چون اون با خنده و مسخره میگفت 

کاربری دست دو نفر میباشد🌱