2777
2789

معلومه که الکی  نیست بله نتیجه گرفتم 

یه روانشناس خوب همجنس خودش  پیدا کنید ببریدش 

اولین قدم روانشناسه بعد روانپزشک اگر نیاز به دارو باشه خودش میگه ارماع میده. ولی کلا دارونباشه خیلی بهتره 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مدتهاست که حداقل ماهی یکبار خودم مهمون میکنم به یک ساعت تراپی

ربطی به حال خوب و بد هم نداره 

حرف هایی که رو دوشم سنگینی میکنه رو در میون میزارم و اون بهترین جواب رو بهم میده شده رفیقم نه فقط مشاور 

از خدا پنهان نیست از شما چه پنهان ، من یک فمینیست هستم !                                             خسته ام از اینکه از زبان مردهای بی خاصیت و احمقی که نصف ضریب هوشی یک زن را ندارند شنیده ام که زن ها منطق ندارند،خسته ام از جامعه‌ای که اگر زنی مورد تجاوز قرار بگیرد زن را مورد خطاب قرار میدهد که چرا حجابت کامل نبود و مقصر می شمارند که مرد را گناه انداخته و از مرد نمی پرسد که چرا مثل یک حیوان رفتار کرده است.خسته ام از جامعه‌ای که اگر زنی مورد خیانت قرار گرفت به او توصیه می کند که صبوری کند و بیشتر به مردش توجه کند.خسته ام از جامعه‌ای که سزای خیانت در آن برای مرد توجه بیشتر و برای زن سنگسار است....                                                                بر من ببخشایید من خسته ام از جامعه ای که حتی معنی فمنیست را نمیداند.                                         به دنبال حقیقت و برابری ، هر چند تلخ باشد...

بله عزیزم من نتیجه گرفتم

آدم باید خودش به نتیجه برسه که بره پیش روانشناس اگه زوری باشه نتیجه ای نداره

و اینکه روند درمان ممکن یکسال طول بکشه

نکته آخرهم اینکه تو انتخاب روانشناس تون حتما دقت داشته باشین،چون روانشناس بد،خیلیی به آدم ضرر میرسونم

یعنی میشه صرفا برای مشاوره پیششون رفت؟ من فکر میکردم فقط وقتی دارو لازم باشی باید بری

اره مشاوره هم میدن

من خودم روانپزشک بهم گفت که احتیاج به مشاوره نداری 

ولی همون دکتر ممکن بود به دوستم بگه بیا مشاوره

حتی به من گفت تو به مشاوره با روانشناس هم احتیاج نداری

ولی خوب مشاوره میدن بعضی هاشون مثلا من دکتر مجد و سامرند سلیمی رو خیلی قبول دارم 

بعد روانپزشکا از نظر پزشکی هم وارد هستن مثلا میدونن عوارض فلان جراحی چیه یا کسی که کم کاری تیروئید داره یا خانمی که هورموناش بهم ریخته از نظر جسمی هم چه عوارضی داره ولی روانشناسا تو این موارد تو باقالی ها هستن 

در کل تعداد روانپزشک خوب خیلی بیشتر از روانشناس خوب هست 

مدتهاست که حداقل ماهی یکبار خودم مهمون میکنم به یک ساعت تراپیربطی به حال خوب و بد هم نداره حرف هایی ...

کسایی که میرن مشاور رو آدم های شجاع و دوست داشتنی میدونم

چون برای خودشون ارزش قائلن،موفق باشی

منم زود عصبی میشم وتا چند روز ناراحتم برا یه بحث مسخره قرص اعصاب هم میخورم به منم یکی.بگه روانشناس م ...

ازمایش خون هم بده تیروئید و کمبود ویتامین و فقراهنم اعصابو بهم میریزه شدیدا

کسایی که میرن مشاور رو آدم های شجاع و دوست داشتنی میدونمچون برای خودشون ارزش قائلن،موفق باشی

ممنونم زیبا❤️

از خدا پنهان نیست از شما چه پنهان ، من یک فمینیست هستم !                                             خسته ام از اینکه از زبان مردهای بی خاصیت و احمقی که نصف ضریب هوشی یک زن را ندارند شنیده ام که زن ها منطق ندارند،خسته ام از جامعه‌ای که اگر زنی مورد تجاوز قرار بگیرد زن را مورد خطاب قرار میدهد که چرا حجابت کامل نبود و مقصر می شمارند که مرد را گناه انداخته و از مرد نمی پرسد که چرا مثل یک حیوان رفتار کرده است.خسته ام از جامعه‌ای که اگر زنی مورد خیانت قرار گرفت به او توصیه می کند که صبوری کند و بیشتر به مردش توجه کند.خسته ام از جامعه‌ای که سزای خیانت در آن برای مرد توجه بیشتر و برای زن سنگسار است....                                                                بر من ببخشایید من خسته ام از جامعه ای که حتی معنی فمنیست را نمیداند.                                         به دنبال حقیقت و برابری ، هر چند تلخ باشد...