2777
2789

یدونه نوشتم اینجوری درسته 

بنده …. چنین ابراز مینمایم تمام سه دانگ از شش دانگی یاباب خانه ب پلا ثبتی …. واگذار شده از سوی همسرم اقای …..

وتمام حقوق شرعی و قانویه خود را درصحت و سلامت کامل عقلی وجسمی به فرزندم خانم… واگذار مینمایم 

چطوره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا اونجایی که می‌دونم اگر بچه زیر ۱۸ سال باشه چیزی به نامش کنی قیم چون پدر هست اجازه فروشش رو داره و شما هیچ کاری طبق قوانین نمیتونی کنی حواست به این موضوع باشه 

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

بالا۱۸ساله

موضوع رو ب هوش مصنوعی بگو برات یک قولنامه خوب تنظیم میکنه اگ فایل پی دی اف هم بخوای براو آماده میکنه

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

خونه قولنامه ایه وایشونم میخواد قولنامه ای که پدر داده به مادر مادر دوباره بزنه به نام فرزند

به طور رسمی نمیشه و در دفتر اسناد انجام نمیدن چون سند رسمی نداره ولی بواسطه  صلح عمری میشه انتقال داد 

💑=👧👧🧒
به طور رسمی نمیشه و در دفتر اسناد انجام نمیدن چون سند رسمی نداره ولی بواسطه صلح عمری میشه انتقال دا ...

میشه بیشتر توضیح بدین 

الان مادر رفته وبت اسناد ثبت کرده و قولنامه هم زده 

یعنی معتبر نیس؟